3D-ul lui Vlad Plahotniuc

Liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a anunțat joi seara, după ședința Consiliului Național Politic al partidului, că principiile de bază de care se va conduce formațiunea sunt: Dreptate, Dezvoltare şi Demnitate.

În cadrul ședinței CNP, a fost făcută o evaluare a activităţii PD şi au stabilit mai multe priorităţi pentru următoarea perioadă. Membrii partidului se vor axa pe atitudine şi grijă faţă de oameni, se vor implica mai mult în domeniile ce ţin de sănătate şi protecţie socială.

În rezoluţia adoptată în cadrul CNP se arată că noua strategie a democraților este una ambiţioasă şi reprezintă trecerea la o nouă etapă în evoluţia PDM.

Vlad Plahotniuc a declarat că Moldova trebuie să aibă o voce fermă şi pe plan extern.

„Moldovenii trebuie să-și recapete demnitatea – fie ca vorbim de modul în care suntem tratați în țară de către instituțiile statului, fie că vorbim de atitudinea venită din extern față de noi. Dar demnitatea moldovenilor trebuie protejată şi împotriva ameninţărilor din exterior”, a spus Plahotniuc, citat de Prime TV.

Liderul democrat a anunțat că o atenţie deosebită va fi acordată dezvoltării infrastructurii, în special, a celei de la sate, urmând ca în scurt timp să fie pus în aplicare un amplu program de construire și reabilitare a drumurilor din țară.

Foto: captură video

2 Comments

  1. Trebuie fapte si nu doar vorbe. Plahotniuc deja a dat dovada ca nu este un ipocrit ca restul celora care fac politica in Moldova si asta trebuie sa devedeasca mai departe daca vrea sa aiba sustinere politica.

    • La noi cetațeni din pacate o mare parte se lasa ușor influențați și odata ce unul trage un pirț toți din urma lui, dar nu cauta sa vada cine e vinovatul ce si cum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*