Category Archives: Profil

De la șefia Penitenciarelor – la CNA

Aureliu Suhan a demisionat din funcția de director interimar al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) pe care a deținut-o timp de doi ani.

Un fost primar al Chișinăului și-a anunțat revenirea în politică

Fostul lider al Alianţei „Moldova Noastră”, ex-primarul capitalei, Serafim Urechean, va participa în calitate de candidat independent la următoarele alegeri parlamentare din 24 februarie 2019.

FOTO. Galina Dodon cu o nouă coafură la Paris

Președintele RM, Igor Dodon se află la Paris, unde a participat la ceremoniile comemorative consacrate Centenarului încheierii Primului Război Mondial.

O moldoveancă a cucerit pentru România medalia de bronz la campionatul mondial de haltere

Sportiva română Cristina Iovu a cucerit bronz la stilul aruncat, în cadrul cat. 55 kg, sâmbătă, la Campionatele Mondiale de haltere de la Aşgabat (Turkmenistan).

VIDEO. Noul ambasador al SUA cu acte în regulă în RM

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a primit scrisorile de acreditare de la noul ambasador agreat al Statelor Unite ale Americii în țara noastră, Dereck J. Hogan.

Mitropolitul Moldovei Vladimir a fost decorat de Putin

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a semnat un decret cu privire la conferirea Ordinului „Drujba” (Prieteniei) Mitropolitului Chișinăului și al Întregii Moldove, Vladimir.

Un moldovean a devenit cel mai puternic din lume la 73 de ani

Sportivul moldovean Mihail Malear a cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial de veterani, care s-a desfăşurat la Cancun (Mexic), categoria de vârstă M9 (plus 70 de ani), categoria de greutate până la 100 de kilograme.

Un nou șef al Oficiului Consiliului Europei și-a început mandatul la Chișinău

Noul șef al Oficiului Consiliului Europei (CoE) în R. Moldova, William Massolin, a avut o întrevedere cu șeful diplomației de la Chișinău, Tudor Ulianovschi.

Noul ambasador al SUA în R. Moldova a depus jurământul

Noul ambasador al SUA în RM a depus jurământul

Dereck J. Hogan a depus jurământul la Departamentul de Stat din Washington în calitate de Ambasador al SUA în R. Moldova. Ambasadorul Hogan va sosi la Chişinău la sfârşitul lunii curente, a anunțat Ambasada SUA în RM.

A murit jurnalistul Sergiu Gavriliță

Co-fondatorul și redactorul-șef al revistei „VIP Magazin”, Sergiu Gavriliță, a murit, azi, la Chișinău. Jurnalistul avea 45 de ani și s-a stins din cauza unei afecțiuni a pancreasului.