Category Archives: Profil

Un fost ministru a fost numit șef la Agenția Proprietății Publice

Vladimir Baldovici a fost numit de către Guvern în funcția de director al Agenției Proprietății Publice. Vladimir Baldovici are o experiență de peste 20 de ani în administrarea sectorului public.

Doliu în cinematografia românească

Regizorul Lucian Pintilie a murit miercuri, la ora 21,00, la Spitalul Elias din București, a confirmat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Silvius Negoiţă.

O universitate din Moldova i-a acordat ambasadorului american titlul de Doctor Honoris Causa

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Chișinău i-a acordat lui James Pettit titlul de Doctor Honoris Causa.

FOTO. Ea va reprezenta R. Moldova la Miss World

Miss Moldova a devenit Tamara Zareţcaia, în vârstă de 21 de ani. Ea va reprezenta R. Moldova la competiţia internaţională de frumuseţe, Miss World.

Mandatul unui nou deputat, validat

Curtea Constituţională a validat mandatul de deputat în Parlamentul R. Moldova pe numele lui Veaceslav Nedelea, candidat supleant de pe lista PDM.

A fost desemnat un candidat pentru funcția de Ambasador în SUA

Comisia politică externă și integrare europeană a examinat și avizat, în ședința de astăzi, candidatura Cristinei Balan, propusă pentru funcția de Ambasador al R. Moldova în SUA.

Noul șef al SIS a trecut pragul instituției

Parlamentul R. Moldova l-a numit, azi, pe Vasile Botnari în funcția de director al Serviciului de Informații și Securitate (SIS) al R. Moldova.

Un moldovean, unul dintre cei mai puternici oameni din lume

Singurul om din lume care a reuşit, din prima încercare, să traverseze înot şapte strâmtori de pe întreg globul pământesc este din R. Moldova. Bărbatul s-a pregătit bine, fizic şi moral, şi a reuşit din prima încercare să le treacă pe toate.

Centru modern de imagistică dentară, deschis de o tânără din Șoldănești pe bani europeni

Calea spre un zâmbet sănătos a devenit mult mai accesibilă pentru locuitorii din Șoldănești, după ce în oraș a fost deschis un centru modern de imagistică dentară. De serviciile sale beneficiază și sute de pacienți din stânga Nistrului.

A fost lansată o antologie despre omul și vioristul Nicolae Botgros

Antologia „Sufletul viorii. Nicolae Botgros”, care expune viața și activitatea violonistului și dirijorului Orchestrei naționale de muzică populară „Lăutarii”, a fost lansată, vineri, la Biblioteca Națională.