Category Archives: Profil

A murit Andrei Gheorghe, realizatorul emisiunii „Salutare Națiune” de la Prime TV

Jurnalistul Andrei Gheorghe a fost găsit decedat luni seara, după ora 22,00, la domiciliul său din localitatea Voluntari.

DOC. Victoria lui Filip în fața lui Dodon! Șeful statului a semnat decretul de numire a noului ministru al Justiție

Președintele Igor Dodon a semnat decretul de numire în funcție a noului ministru al Justiției, Victoria Iftodi. Șeful statului a spus că a decis să semneze documentul după discuțiile cu prim-ministru Pavel Filip și cu Victoria Iftodi.

„Țarul” Putin câștigă alegerile în Rusia

Vladimir Putin a fost reales, duminică, încă din primul tur, în funcţia de preşedinte al Rusiei, după ce a obţinut 73.9% din voturile ruşilor, arată rezultatele sondajelor efectuate la ieşirea de la urne.

Magistrata care exercită șefia CSJ în locul lui Poalelungi

Judecătoarea Tatiana Vieru va exercita funcția de președinte interimar al Curții Supreme de Justiție, potrivit unui anunț publicat pe pagina oficială a instituției.

Fotografia zilei | ADORABIL! Maiorul Natalia Lefter vă urează un weekend liniștit. Din Africa!

„O îmbrățișare caldă în stil „african”… Maiorul Natalia Lefter vă urează un weekend liniștit” – este textul de însoțire la o fotografie distribuită de Ministerul Apărării pe o rețea de socializare în care mr. Natalia Lefter este surprinsă ținând la piept o fetiță africană, care o examinează curios.

A fost ales un nou președinte al Curții Constituționale

În şedinţa plenară a Curții Constituționale de azi, Mihai Poalelungi a fost ales în calitate de Preşedinte, pentru un termen de trei ani.

Mihai Poalelungi a depus jurământul de magistrat constituțional

Noul judecător al Curții Constituționale, Mihai Poalelungi a depus jurământul, în cadrul ședinței plenare de vineri a Parlamentului.

Plahotniuc a anunțat pe cine propune PD în funcția de ministru al Justiției

Liderul democrat, Vlad Plahotniuc, a declarat, marți, în biefingul săptămânal de la PDM, că Biroul Politic al formațiunii politice a decis ca Victoria Iftodi, judecător al Curții Constituționale, va fi propusă pentru funcția de ministru al Justiției.

A murit o legendă a cinematografiei ruse – Oleg Tabakov

Renumitul actor rus, Oleg Tabakov s-a stins la Moscova. Artistul avea 82 de ani și a decedat, potrivit presei ruse, într-un spital, aflându-se în anturajul rudelor.

Fostul șef al CSJ, ales cu unanimitate de voturi judecător la Curtea Constituțională

Președintele Curții Supreme de Justiție, Mihai Poalelungi, a fost numit judecător la Curtea Constituțională, pe un termen de șase ani.