Category Archives: Profil

Nou Reprezentant Permanent al FMI la Chișinău

Noul Reprezentant Permanent al Fondului Monetar Internațional (FMI) în R. Moldova este Volodymyr Tulin.

FOTO. Cum a îmbinat Candu utilul cu plăcutul

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, este în formă sportivă bună, iar asta o demonstrează câteva poze plasate pe o rețea de socializare în care este surprins jucând tenis de câmp.  

513 de ani de la moartea lui Ștefan cel Mare

Mai multe evenimente în memoria lui Ștefan cel Mare și Sfânt au loc, duminică, 2 iulie, la Chișinău, la 513 ani de la moartea domnitorului Moldovei.

Guvernul a numit doi noi Ambasadori, printre care și fratele unui ex-premier; Fost  ministru de justiție va reprezenta Guvernul la ANI

Cabinetul de Miniștri a aprobat, vineri, numirea în funcție a doi Ambasadori şi a unui membru al Autorităţii Naţionale de Integritate.

Schimbări la vârf în asociația de afaceri a lui Plahotniuc

Alexandru Baltag a preluat funcția de director general al Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM), fondată de Vlad Plahotniuc.

Alexandru Tănase reprezintă R. Moldova la Comisia de la Veneția

Fostul ministru al Justiției și ex-președintele Curții Constituționale, Alexandru Tănase, va reprezenta R. Moldova la Comisia de la Veneția (CV).

Chișinăul lansează o marcă poștală în memoria membrilor echipajului SMURD din România, care și-au pierdut viața în R. Moldova

Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor va lansa, la 4 iunie a.c., o marcă poștală dedicată comemorării membrilor echipajului elicopterului SMURD din Iași (România), care și-au pierdut viața la 2 iunie 2016, pe teritoriul R. Moldova, în timpul unei misiuni de salvare de vieți.

A fost selectat un nou Agent guvernamental la CtEDO

Comisia de selecție l-a declarat învingător la funcția de Agent guvernamental pe Oleg Rotari. Candidatura lui va fi propusă Guvernului pentru desemnare, de către Vladimir Cebotari, ministrul Justiției.

Noul șef al Oficiului Băncii Mondiale la Chișinău a fost prezentat la Guvern

Noul șef al Oficiului Băncii Mondiale în Moldova, Anna Akhalkatsi, a fost prezentată, azi, la Guvernul R. Moldova în cadrul unei întrevederi a premierului Pavel Filip cu Satu Kahkonen, director de țară al Grupului Băncii Mondiale pentru Belarus, Moldova şi Ucraina.

Nou judecător la CSJ, numit de Parlament

Parlamentul a aprobat candidatura Luizei Gafton pentru funcția de judecător al Curții Supreme de Justiție.