Category Archives: Profil

O mare actriță din România, originară din Orhei, a încetat din viață

Actrița Stela Popescu din România, originară din Basarabia, a fost găsită decedată, joi, la domiciliul său din București, potrivit agențiilor de presă din România.

Șef nou la Departamentul știri și dezbateri TV al postului național „Moldova 1”

Jurnalista Dina Perciun este noua directoare a Departamentului ştiri şi dezbateri TV al postului public de TV „Moldova 1”. Funcția a rămas vacantă după ce Ecaterina Stratan a fost selectată în calitate de directoare a TV „Moldova 1”.

Ghimpu împlinește 66 de ani; „Cred că primele cuvinte pe care le-am rostit după naştere au fost „My name is Mike”

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, împlinește, azi, 66 de la naștere. Ghimpu s-a născut la 19 noiembrie 1951, în Colonița, o suburbie a Chișinăului.

Nicolae Timofti: vă rog să mă scuzați…

Ex-președintele Nicolae Timofti cum a fost așa și a rămas: ezitant și neclar în declarații. Cel puțin asta reiese din răspunsul pe care l-a dat Timofti publicației Timpul, care l-a contactat pentru a-l întreba dacă referendumul anti-Chirtoacă este un joc politic sau necesitate.

PLDM are un nou purtător de cuvânt

Jurnalistul Ion Terguță este noul purtător de cuvânt al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), acesta fiind numit în funcție în cadrul ultimei ședințe a Consiliul Național Politic al formațiunii.

Jurnalista Natalia Cheptene, într-o nouă ipostază la TV

Jurnalista Natalia Cheptene va modera, începând de azi, talk-show-ul „Vorbeşte Moldova” la postul Prime TV.

Regele Mihai se simte mai bine

Sănătatea Regelui Mihai s-a ameliorat, iar Majestatea Sa se simte acum mai bine. La sfârşitul săptămânii trecute, starea generala a Regelui Mihai se agravase, determinându-i pe principesa Moştenitoare Margareta şi pe Principele Radu să se deplaseze în Elveţia, la reşedinţa privată a Majestăţii Sale.

SONDAJ. Plahotniuc iese din antirating, iar popularitatea lui Dodon este în cădere liberă

Sondajul realizat de IRI arată că președintele R. Moldova, Igor Dodon, rămâne cel mai popular politician din țară, deși rata de încredere este în scădere. Totodată, liderul PDM, Vlad Plahotniuc, înregistrează o creștere în sondaj.

Numiri la pachet în Guvernul Filip

Cabinetul de Miniștri a aprobat, marți, numirea în funcție a 23 de secretari de stat în cadrul ministerelor. Astfel, au fost numiți, după cum urmează:

FOTO. Familia Dodon și Papa Francisc

Președintele Igor Dodon a avut, sâmbătă, o întrevedere cu Suveranul Pontif, Sanctitatea Sa Papa Francisc. La Sfântul Scaun, Igor Dodon, în afară de delegația oficială, a fost însoțit și de familia sa – soția și doi dintre cei trei feciori ai săi.