Monthly Archives: November 2014

Alegeri parlamentare se desfășoară în Republica Moldova

3,2 milioane de cetățeni sunt așteptați astăzi la urnele de vot pentru a alege componența unui nou Parlament al Republicii Moldova, informează Puterea.info.

„Rusia se implică masiv şi nedorit în alegerile parlamentare” | Alexandru Tănase

Preşedintele Curţii Constituţionale (CC), Alexandru Tănase, susţine că există “implicări masive şi nedorite” în alegeri din partea Rusiei, care “asistă mediatic, financiar şi nu doar” acele formaţiuni politice care promit o apropiere de ea.

Zilele tăcerii în R. Moldova, în ajunul alegerilor parlamentare

Comisia Electorală Centrală (CEC) atenţionează concurenţii electorali şi presa că în ziua alegerilor şi cea precedentă ei agitaţia electorală este strict interzisă.

Vlad Filat este sigur că instituțiile statului au acționat corect prin excluderea lui Renato Usatâi

Invitat la emisiunea “Puterea a patra” de la N4, liderul PLDM, Vlad Filat a declarat că nu are nicio atribuție la excluderea partidului “Patria” și a liderului acestuia din Renato Usatâi din cursa electorală, dar consideră că autoritățile responsabile au acționat legal și au procedat corect cu concurentul său electoral.

PDM a adus la Chișinău cei mai mari artiști din Europa și Rusia, care au transmis mesajul lor de prietenie și solidaritate

Valorile Uniunii Europene şi cele ale poporului rus pot fi unite în Republica Moldova. A demonstrat-o Partidul Democrat, în cadrul celor două concerte, organizate în 26 şi 27 noiembrie, de Zilele brâului moldovenesc. 

RISC de tulburări şi instabilitate politică după alegerile din Moldova | analiză

Scrutinul parlamentar de duminică din Republica Moldova ar putea conduce la alegerea unui Legislativ fragmentat, întârzierea formării unui Guvern din cauza contestării rezultatelor şi la posibile tulburări sociale din cauza unor rivalităţi personale puternice, avertizează site-ul IHS Jane’s 360.

Renato Usatâi și-a PĂRĂSIT alegătorii și a FUGIT din țară

Capul de listă al Partidului „Patria”, Renato Usatâi, anunță într-o postare video pe YouTube că a părăsit în această noapte Republica Moldova, transmite Puterea.info cu referință la Radio Chișinău.

Militarii moldoveni vor mărșălui la București

La 1 decembrie, cu ocazia Zilei Naționale a României, militarii moldoveni, alături de alți 2700 de soldați români, polonezi, francezi, turci și americani, vor defila la parada de la București.

„Jurnal” TV tot mai PENIBIL! „Focus-Sat” nu a SISTAT doar emisia lui, ci şi a „Prime” şi „Canal 2”

Postul de televiziune Jurnal TV, despre care se ştie că este finanţat de fraţii Ţopa, care se ascund peste hotare de justiţia moldovenească, a încercat joi să facă o nouă campanie de dezinformare care însă s-a dezumflat din start ca un balon de săpun.

Plahotniuc împacă vestul cu estul! După ce a adus mari vedete europene, în PMAN ajung deseară cele mai mari vedete din Rusia!

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat Vlad Plahotniuc a plasat pe pagina sa de facebook poze cu vedete cunoscute ale showbiz-ului rusesc. Imaginea îi surpinde pe aceştia în timpul unei discuţii aparent amicale, într-o atmosferă prietenoasă.