Monthly Archives: February 2015

Important pentru cei care redobândesc cetățenia română

Ambasada României la Chișinău a anunțat că procedura de obținere a certificatului de naștere românesc s-a simplificat. Noua procedură permite depunerea actelor necesare obținerii certificatului de naștere românesc imediat după depunerea jurământului de credință față de România, notează Puterea.info.

A fost decretată o nouă componență a Consiliului Suprem de Securitate

Președintele Nicolae Timofti a semnat un decret privind constituirea Consiliului Suprem de Securitate într-o noua componență, comunică Puterea.info.

Încă un partid a apărut pe scena politică din Moldova

„Partidul Nostru”, condus de controversatul om de afaceri, Renato Usatâi, a fost înregistrat, vineri, la Ministerul Justiţiei, transmite Puterea.info.

Încă o plecare grea din fracțiunea PLDM

Deputatul Eugen Carpov a anunțat, vineri, că părăsește fracțiunea Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) și că va activa în organul legislativ ca deputat neafiliat, comunică Puterea.info.

Tusk: „R. Moldova este un partener-cheie al UE”

Republica Moldova este un partener important al Uniunii Europene, iar cooperarea bilaterală va continua să fie aprofundată, a declarat preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, după întrevederea pe care a avut-o la Bruxelles cu premierul moldovean Chiril Gaburici.

Finaliștii ediției naționale a „Eurovision”

A doua semifinală a ediției naționale a „Eurovision”, care a avut loc aseară, la Chișinău, i-a desemnat pe ultimii învingători pentru finala concursului, informează Puterea.info.

Natalia Morari lansează provocator o nouă emisiune | video  

Cunoscuta jurnalistă Natalia Morari lansează un nou produs media la postul de televiziune TV7. Viitoarea emisiune are genericul INTERPOL și va debuta la 12 martie, comunică Puterea.info.

Reacția lui Vlad Filat

Liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Vlad Filat, și-a exprimat regretul în legătură cu decizia lui Iurie Leancă de a părăsi formațiunea politică, declarând că nu au existat motive pentru o astfel de hotărâre, transmite Puterea.

Cele mai importante declarații ale lui Iurie Leancă

Iurie Leancă a declarat astăzi că a demisionat din Partidul Liberal Democrat din Moldova și din fracțiunea parlamentară a acesteo formațiuni politice, notează Puterea.info.

Iurie Leancă s-a retras din PLDM

Ex-premierul Iurie Leancă a anunțat că astăzi și-a dat demisia din Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM), formațiune în care a deținut funcția de vicepreședinte, dar și din fracțiunea parlamentară liberal-democrată, transmite Puterea.info.