Monthly Archives: May 2015

Chiril Gaburici, „fotbalist” european | foto

Premierul Chiril Gaburici a participat duminică la ceremonia de închidere a Turneului de Fotbal Uniunea Europeană și Parteneriatul Estic (PaE), organizat în contextul Zilei Europei 2015, comunică Puterea.info.

Un originar din Basarabia, pe lista persoanelor indezirabile în Rusia

Liderul Partidului Mișcarea Populară din România, reprezentantul românilor din Republica Moldova în Parlamentul României, Eugen Tomac, originar din sudul Basarabiei, este unul dintre cei cinci români care se regăsesc în lista persoanelor idezirabile, declarate de Rusia, transmite Puterea.info.

General ucrainean despre ameninţarea militară provenind din Transnistria

Directorul poliţiei de frontieră din Ucraina, Viktor Nazarenko, a declarat că există o ameninţare militară provenind din Transnistria, relatează agenţia Interfax Ucraina în pagina electronică de vineri.

FBI va acorda asistență CNA în investigarea unor fraude

Biroul Federal de Investigații din SUA (Federal Bureau of Investigation – FBI) și Ambasada SUA la Chișinău vor acorda asistenţă Centrului Național Anticorupție (CNA) în investigarea unor fraude transfrontaliere, comunică Puterea.info. 

Încă o persoană a fost reținută în „dosarul BEM”

Încă un fost membru al Comitetului de creditare al „Băncii de Economii a Moldovei” a fost reţinut de ofițerii anticorupție, comunică Puterea.info.

Preotul și Voronin | foto

Un slujitor al Bisericii Ortodoxe din Moldova este un ascultător fidel al lui Vladimir Voronin, liderul comuniștilor moldoveni, comunică Puterea.info. 

Despre ce a discutat Gaburici cu Medvedev

Premierul moldovean Chiril Gaburici a avut, în această dimineață, o întrevedere cu omologul său rus Dmitri Medvedev, comunic ă Puterea.info.

Cine a deschis în Moldova opt incubatoare de afaceri, a creat mii de locuri de muncă și a acordat zeci de granturi

La Chișinău, a aut loc conferința de totalizare a Proiectului de asistenţă tehnică „Stimularea Economică în Zonele Rurale” (ESRA) susținut de Uniunea Europeană, comunică Puterea.info.

Nicolae Timofti a convocat de urgență Consiliul Suprem de Securitate

Președintele Nicolae Timofti a convocat, joi, o ședință de urgență a Consiliului Suprem de Securitate, transmite Puterea.info.

Încă un jurnalist rus a fost declarat persona non-grata în Moldova

Dmitri Kaistro, reporter special al holdingului TV și radio de stat rus (ВГТРК), a  fost declarat persona non-grata în Republica Moldova pe un termen de cinci ani, comunică Puterea.info.