Monthly Archives: September 2017

Șef nou la Petrom Moldova

Compania Petrom Moldova va fi condusă, începând cu 1 octombrie, de Corneliu Constantinescu, fost responsabil Sales Support pentru România, Bulgaria şi Serbia.

Președintele Igor Dodon a primit scrisorile de acreditare a trei noi ambasadori

Președintele Igor Dodon a primit scrisorile de acreditare din partea a trei ambasadori agreați cu reședința la București: E.S. Talal Mansour Alhajder, Ambasador al Statului Kuwait; E.S. Felipe Guillermo Alvarez De Toledo, Ambasador al Republicii Argentina și E.S. María Eugenia Echeverría Herrera, Ambasador al Republicii Peru.

Patru  poliţişti, cercetați penal pentru corupție

Doi poliţişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei din Chişinău şi unul din Călăraşi au fost reţinuţi de către ofiţerii CNA şi procurori, fiind bănuiţi de corupere pasivă şi trafic de influenţă.

Sediul PL din Fălești a fost incendiat

Partidul Liberal a anunțat, ieri, că sediul organizației sale din orașul Fălești a fost incendiat de persoane necunoscute. Incendiul s-a produs în după amiaza zilei de miercuri, 27 septembrie.

O companie-gigant chineză ar putea reabilita drumurile naționale din R. Moldova

Compania chineză „China Metallurgical Group Corporation” ar putea implementa proiecte de reabilitare a drumurilor naționale din R. Moldova. Lucrările de reabilitare a drumurilor ar urma să înceapă nu mai târziu de luna aprilie-mai 2018.

Natalia Morari de la TV8, opt ore pe masa de operație

Jurnalista Natalia Morari, moderatoarea emisiunii Politica de la TV8, a suportat, ieri, o intervenție chirurgicală la coloana vertebrală.

Un fost cancelar al Germaniei, ales preşedinte al Consiliului de administraţie al „Rosneft”

Fostul cancelar german Gerhard Schröder a fost ales vineri în funcţia de preşedinte al Consiliului de administraţie al companiei petroliere ruse „Rosneft”, relatează publicaţia germană Die Zeit.

Anatol Șalaru i-a „furat” lui Mihai Ghimpu echipa de la Sângerei

Organizația Partidului Liberal din raionul Sângerei a fuzionat cu organizația teritorială a Partidului Unității Naționale.

Igor Dodon a împărțit distincții de stat

Președintele Igor Dodon a înmânat, vineri, înalte distincții de stat unor ofițeri din cadrul Serviciului de Protecție și Pază de Stat și unui funcționar al serviciului vamal.

Șeful Poliției de Frontieră a R. Moldova, ales într-o funcție de conducere la INTERPOL

Șeful IGPF, Fredolin Lecari a fost ales, azi, în funcția de Membru al Comitetului Executiv INTERPOL, delegat din partea Continentului European.