Monthly Archives: December 2017

Premierul Pavel Filip cheamă la unire

La trecerea dintre ani, premierul Pavel Filip i-a chemat pe moldoveni să fie uniți, menționând că doar printr-un efort comun R. Moldova poate să se dezvolte şi să modernizeze.

FOTO. Un tricolor imens a fost întins peste Prut la 31 decembrie

Un drapel tricolor cu o lungime de 100 de metri a fost desfășurat de aproximativ 1.200 de unioniști peste Prut, pe podul feroviar în prezent dezafectat care făcea legătura între localitatea vasluiană Fălciu și orașul Cantemir din R. Moldova.

În 2017, Moldova a continuat să graviteze între Bruxelles, Moscova și Washington

Republica Moldova a gravitat „tradițional” pe plan extern și anul acesta între Bruxelles, Moscova și Washington. Însă progresele așteptate nu au fost atinse.

Îndemnurile lui Vlad Plahotniuc

La final de an 2017, liderul democrat Vlad Plahotniuc a adresat un mesaj pentru moldoveni presărat mai mult cu îndemnuri decât cu urări tradiționale.

Cutremur resimțit ușor în sudul R. Moldova

Un seism produs, aseară, în județul Galați (România) a fost resimțit ușor în zonele adiacente raionului Cahul din R. Moldova.

Moldovenii și sexul în 2017

Femeile își privesc concurentele în față, bărbații le examinează formele, este concluzia studiului „Eye Tracking” realizat în 2017 de compania „Magenta consulting”, care și-a propus să testeze dacă sexul în publicitate vinde.

VIDEO. Plugușorul Ambasadei SUA pentru moldoveni

Ambasada SUA în R. Moldova a realziat un spot cu o urare a diplomaților americanii adresată de Revelion moldovenilor.

„Vocea României-2017”, în atenția lui Dodon

Președintele R. Moldova, Igor Dodon, a avut o întâlnire cu Ana Munteanu, câștigătoarea show-ului „Vocea României” din acest an.

A murit un fost ministru al Securității

Fostul ministru al Securității din R. Moldova, Ambasador și general de divizie, Tudor Botnaru, a murit, azi, la Chișinău.

Pierdere grea pentru PRO TV Chișinău; Anunțul a fost făcut de autoarea unei emisiuni

Jurnalista Rodica Ciorănică, prezentatoarea și autoarea emisiunii „O seară perfectă” a anunțat că se retragere de la PRO TV Chișinău.