Filat a intrat în greva foamei

Fostul premier Vlad Filat, liderul PLDM, a declarat greva foamei. Despre asta a anunțat, marți, avocatul ex-premierului, Igor Popa, după o nouă ședință de judecată. O nouă ședință de judecată în dosarul Filat va avea loc la 3 iunie.

Potrivit lui Popa, prin greva foamei, Filat a protestează faţă de abuzurile justiției şi a deciziilor ilegale luate.

Popa a mai spus că lui Filat îi sunt încălcate drepturile, inclusiv dreptul la un notar pentru a semna un act, în dezacord că i-a fost redus timpul de plimbare și nu are posibilitate să vorbească la telefon.

Amintim că la finele lunii noiembrie 2015, Filat a mai declarat o dată greva foamei, invocând condiții degradante de detenție. A renunțat la ea după circa 15 zile la insistențele rudelor și medicilor.

O nouă şedinţă de judecată în cazul fostului premier Vlad Filat este programată pentru vineri, 3 iunie.

Vlad Filat a fost reţinut la 15 octombrie 2015, fiind acuzat de corupere pasivă şi trafic de influenţă. Fostul premier pledează nevinovat.

Foto: sputnik.md

3 Responses to Filat a intrat în greva foamei

 1. anatol says:

  Victimizarea ieftina. Mananca si o sa manance in continuare mai bine decat isi pot permite majoritatea Moldovenilor pe care i-a tradat acest porc!!!

 2. subiectul 90 says:

  Si ce da greva asta? Si macar de unde vom sti ca aceasta greva este tinuta? Poate el pe ascuns va manca binisor, dar la public se va victimiza.

 3. Radu says:

  Din nou si din nou , intersant daca acum o sa se tina mai mult de-o saptamina ..
  Eu cred ca da , atunci cind stii ca martorii apararii au marturii in defavoarea ta si normal ca iti dispare pofta de mincare 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *