Cine îi face campania lui Oleg Cernei

Telejurnalista și profesoara de jurnalism Aurelia Peru-Balan va gestiona în parlamentarele din acest campania de imagine a candidatului independent Oleg Cernei, comunică Puterea.info.

„Îmi va fi deosebit de interesant să identific tehnici de poziționare, cu surse mici, a unui candidat independent vizavi de mașinăria financiară a partidelor parlamentare moldovenești”, susține în acest context Aurelia Peru-Balan, potrivit căreia Cernei va avea „o campanie corectă și originală”.

Candidatul independent Oleg Cernei, înregistrat oficial miercuri de Comisia Electorală Centrală, este de părere în actuala campanie „a fost propulsată în presă prea multă informație negativă”. „Trebuie să venim și cu mesaje pozitive în fața celor care au suficientă înțelepciune să-i delege în Parlament pe cei mai destoinici dintre noi”, este de părere Oleg Cernei.

Aurelia Peru-Bălan este autoarea a peste 60 de publicații dedicate, în mare parte, PR-ului. A semnat cartea PR-ului politic și comunicarea de criză în Republica Moldova”, iar la 6 noiembrie a.c. va lansa un alt volum – „Managementul PR-ului politic sau Vânătoarea de voturi electorale”.

Foto: pentruea.md

2 Responses to Cine îi face campania lui Oleg Cernei

  1. Rada says:

    Oleg Cernei are, într-adevăr, o prestanță bună în această campanie electorală, doar că este un politician controversat. Nu este onest, a fost implicat în mai multe scheme frauduloase la Primărie, iar orășenii cunosc aceste tertipuri ale sale.

  2. Solon says:

    Candidatul independent ar trebui sa fie mai atent cu reprezentantii mass media sa-si onoreze cuvantul dat si scriitorilor. faptul ca nu se tine de cuvant, ar putea scadea credibilitatea acestuia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *