PDM a adus la Chișinău cei mai mari artiști din Europa și Rusia, care au transmis mesajul lor de prietenie și solidaritate

Valorile Uniunii Europene şi cele ale poporului rus pot fi unite în Republica Moldova. A demonstrat-o Partidul Democrat, în cadrul celor două concerte, organizate în 26 şi 27 noiembrie, de Zilele brâului moldovenesc. 

Artişti renumiţi din Europa şi Federaţia Rusă au încântat publicul de la Chişinău şi au transmis mesaje de prietenie şi solidaritate.

După ce, cu o zi înainte, publicul a avut parte de un spectacol de excepţie, oferit de artişti de talie internaţională din România şi alte ţări europene, joi seara, atmosfera a fost încinsă, în centrul Capitalei, de cei mai îndrăgiţi artişti de la Moscova. Concertul a fost prezentat de realizatorul TV, Andrei Malahov, iar invitatul special al serii a fost regele muzicii pop din Rusia, Filip Kirkorov.

“Democraţii sunt oameni în care poţi avea încredere. Ei vor şi pot să facă multe lucruri bune pentru voi şi familiile voastre. Suntem aici printre prieteni, ca o familie mare. Suntem împreună cu un partid care protejează familiile şi respectă valorile familiale”, a declarat Filip Kirkorov, interpret din Rusia.

Preşedintele PDM, Marian Lupu, i-a oferit interpretului un cadou special, notează Publika.md

“În semn de recunoştinţă şi prietenie primiţi acest brâu moldovenesc care reprezintă tradiţia moldovenească, iar eu ştiu că dumneavoastră iubiţi Moldova!  Astăzi pe această scenă, în cadrul concertului organizat de Partidul Democrat, au evoluat cele mai renumite staruri ale muzicii pop din Rusia, iar ieri au urcat pe scenă artişti din Uniunea Europeană. Acest lucru este minunat. Noi suntem împreună cu dumneavoastră. Toți oamenii din țara noastră pot și trebuie să locuiască în pace, liniște și armonie, în casa noastră comună. Multă sănătate, bunăstare și prosperitate în familiile dumneavoastră”, a menţionat Marian Lupu.

Pe scena din centrul capitalei au mai urcat şi vedetele autohtone Vitalie Dani şi Natalia Gordienko, dar şi îndrăgiţii artişti ruşi cu renume mondial Laima Vaikule, Nicolai Baskov şi umoristul Maxim Galkin, care a salutat publicul în limba română.

Starurile din Rusia s-au bucurat de o primire călduroasă din partea publicului de la Chişinău.

“Tot timpul a fost minunat, iar astăzi, când e ger afară, s-a evidenţiat şi mai mult umorul moldvenilor. Le mulţumesc mult spectatorilor”, a precizat Maxim Galkin.

“Publicul este extraordinar. Nu-mi este indiferent de ceea ce se întâmplă în Moldova. Și în în momente de bucurie, dar și necaz sunt mereu alături de voi”, a spus Filip Kirkorov.

În Piaţa Marii Adunări Naţionale au venit zeci de mii de oameni care au rămas încântaţi de prestaţia artiştilor:

“E foarte fain. Concertul super. Și vedetele sunt foarte bine pregătite. Totul este minunat. Foarte frumos”.

“Nu e frig deloc. Super, atmosfera foarte bună”.

“Emoțiile sunt foarte mari. E foarte bine aici. Nu simțim nici frigul, nimic”.

“Foarte vesel. Suntem foarte bucuroși”.

“E frumos, interesant, un moment deosebit”.

Pentru concertele organizate de PDM în Piața Marii Adunări Naționale a fost instalată una dintre cele mai grandioase scene. Iar pentru spectacolul de lumini şi sunet au fost montate 250 de surse de lumină și 40 de boxe. Concertul a culminat cu un spectacol de focuri de artificii.

Foto: publika.md

2 Responses to PDM a adus la Chișinău cei mai mari artiști din Europa și Rusia, care au transmis mesajul lor de prietenie și solidaritate

  1. Tudor says:

    a fost un show exceptional, mi-a placut foarte mult, nu m-am asteptat sa vad aceste vedete in Moldova, Kirkorov chiar a fost la inaltime, Partidul Democrat a organizat un concert mega-bun

  2. Diana says:

    am avut norocul sa stau in primul rind si sa dau miina cu Baskov, s-a indeplinit o dorinta de a mea, multumesc Partidul Democrat pentru acest concert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *