Adevărata față a lui Andrei Năstase! Înregistrarea audio care arată că NU o susține în mod real pe Maia Sandu

Liderul Partidului DA, Andrei Năstase, se pare, e supărat rău pe Maia Sandu, deși în public își exprimă bunăvoința față de aceasta și declară că o susține în campanie.

Portalul Moldova24.info a publicat o înregistrare audio în care Năstase, într-o discuție cu Alexandru Slusar, o critică dur pe Maia Sandu și pe americani.

Cel mai probabil, vocea a fost înregistrată de către unul dintre interlocutori direct în telefonul său mobil, or despre asta, spune un specialist de la MAI consultat de portalul Moldova24.info, vorbesc mai multe detalii tehnice. Specialistul mai spune că discuția ar fi fost înregistrată cu o zi-două în urmă.

În discuția telefonică, Năstase îi spune lui Slusari că Maia Sandu ar lucra „mână-n mână cu Plahotniuc”, promițând că o va întreba în public de acest lucru.

Cei doi lideri DA afirmă că trebuie să spună „lucrurilor pe nume” și că PDA se pregătește de alegeri parlamentare în care va merge separat de PAS. Slusari acuză SUA de organizarea jocurilor geopolitice în Moldova, amenințând că dacă americanii vor antiamericanism în Moldova îl vor obține, iar Năstase „toarnă gaz pe foc”, declarând că îl vor avea pe „Bin Laden aici”.

Foto: fb.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *