VIDEO. Sirienii din Moldova o susțin pe Maia Sandu

Un grup de studenți sirieni, care studiază în R. Moldova, chemă cetățenii să-și dea votul în turul doi de scrutin Maiei Sandu de la PAS.

Într-o înregistrare video publicată pe rețelele de socializare, studenții sirienii afirmă că le place mult Moldova și că și-ar dori ca compatrioții lor care suferă din cauza războiului din Siria, să poată emigra aici pentru a trăi liniștit, scrie actualitati.md.

Studenții mai adaugă că sirienii s-ar putea integra foarte ușor în Moldova, ar putea munci în agricultură și vinificație.

Unul dintre studenții roagă guvernarea din Moldova să aducă oameni din Siria aici, iar un altul a spus că încurajează refugiații sirieni să fugă din Siria, unde e război civil, și să vină în Moldova.

„O susțin în totalitate pe viitoarea doamna președintă sper. Votați Maia Sandu!”, au declarat studenții sirieni.

Recent presa a scris că Maia Sandu, candidatul PAS la funcția de președinte al R. Moldova, Maia Sandu, ar fi avut o înțelegere cu cancelarul german Angela Merkel, ca să primească 30 de mii de imigranți sirieni în R. Moldova, dacă va câștiga alegerile prezidențiale. PAS atunci a infirmat această știre, spunând că zvonul a fost lansat de un portal de pamflete.

Captură video

2 Responses to VIDEO. Sirienii din Moldova o susțin pe Maia Sandu

  1. Andrei says:

    Acasă înapoi să plece și să o ia și pe Maia cu ei! nu avem nevoie de migranți care să ne fure locurile de muncă!

  2. Dan Bilzerian says:

    Eii și normal că doresc să vină, dar oare Moldova se va discurca cu ei să nu uităm că trebuie să le asigure locuri de muncă și locuințe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *