VIDEO. Incident cu Maia Sandu și Andrei Năstase la Bălți: huiduieli și îmbrânceli

S-a întâmplat în centrul orașului, unde Maia Sandu și Andrei Năstase au devenit ținta huiduielilor și bruscărilor din partea unor oameni înfuriați.

Potrivit politics.md, martorii au spus că Maia Sandu a scăpat de furia mulțimii ajutată de Andrei Năstase care, la fel, a fost bruscat și împins. Incidentul a avut loc deși primarului orașului Bălți, Renato Usatâi, și-a exprimat public susținerea pentru Maia Sandu în scandalul cu donația de circa 300 mii de lei pentru PAS, făcută de persoane din anturajul afaceristului Ilan Shor.

„Acum câteva clipe Maia Sandu a fost alungată de la piața din Bălți. Dacă nu ar fi Năstase, oamenii ar fi dat-o jos și ar fi călcat-o în picioare. Acum să vorbim de ratingul Maiei Sandu…”, a scris autorul unei secvențe video postate pe o rețea de socializare.

De notat că, azi, primarul orașului Bălți, Renato Usatâi a apărat-o pe Maia Sandu în legătură cu subiectul transferului de către o persoană din anturajul lui Shor a 300 mii lei pe contul PAS. Usatâi a menționat că Maia Sandu este victima unor jocuri murdare inițiate Șor cu scopul de a fi exclusă din cursa prezidențială.

Foto: captură video fb.com

One Response to VIDEO. Incident cu Maia Sandu și Andrei Năstase la Bălți: huiduieli și îmbrânceli

  1. Vladislav says:

    O turma de oi proaste. De 25 de ani traiti in c… si tot spre asta tindeti. Voi nu meritati nimic mai bun decit ceea ce aveti acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *