Liderul PAS a depus cerere penală împotriva a doi funcționari de sat

Liderul PAS, Maia Sandu, fostul candidat comun în alegerile prezidențiale, a anunțat că a depus „plângere penală” pe numele a doi funcționari de stat pe care îi acuză de sabotare a procesului electoral în scrutinul prezidențial, informează Puterea.

„Am depus plângere penală împotriva președintelui CEC și ministrului Afacerilor Externe, deoarece avem toată convingerea că aceşti funcţionari au sabotat în mod deliberat votul diasporei”, a scris Maia Sandu pe o rețea de socializare.

Ea a mai adăugat că va insista ca toți cei responsabili de proasta organizare a acestor alegeri să fie penalizați.

De menționat că misiunile de observare a alegerilor prezidențiale au menționat în rapoartele sale de monitorizare buna desfășurare, per ansamblu, a scrutinului.

Foto: captură video

12 Responses to Liderul PAS a depus cerere penală împotriva a doi funcționari de sat

 1. veaceslav says:

  facand acuma abuz de increderea cetatenilor, o sa fie taxata rau pe viitor!

  http://gandrabur.net/cec-a-restituit-sesizarile-diasporei-din-cauza-dezinformatiilor-maiei-sandu/

 2. Daniel says:

  o doamnă fără soț, fără copii, fără alte griji în viața asta, poate să facă așa lucruri, mai ales dacă banii vin la timp pe cont, și promisiunile că va ajunge mare nacialnic în Moldova îi dau puteri

 3. Vadim says:

  Degraba o sa se gaseasca si cineva care sa depuna plingere si impotriva Maiei pentru toate minciunile ei.

 4. Adevarul says:

  Maia nu are de ales in acest caz, Filat si Topa vreau sa fie la libertate iar Maia este scaparea lor, si mai ales ca au investit atatia bani in ea

 5. Sandu Miron says:

  Chiar asa e de complicat sa accepti infrangerea? Interesant de ce Nastase nu o mai sustine acum, de cand sau finisat alegerile nu prea lam vast in public sa iasa, sau misiunea ia fost indeplinita, Dodon a invins.

 6. Teodor says:

  Maia, dar tu macar ai deschis Codul Electoral inainte de alegeri de ataci acum CEC-ul?? (…) ce esti, tot voi cu Filat in 2010 ati votat ca sectiile de peste hotare sa primeasca doar cite 3000 de buletine.

 7. Andrei says:

  „De menționat că misiunile de observare a alegerilor prezidențiale au menționat în rapoartele sale de monitorizare buna desfășurare, per ansamblu, a scrutinului.”
  Cuvintele Maiei – care e candidat supărat cu buza umflată pe motiv că a pierdut scrutinul electoral vs cuvintele OSCE și alte organizații!

 8. Dinu says:

  I-a trebuit Maiei Sandu acest cistig cum mi-a trebuit si mie… Ea de dorea sa cistige trebuia sa faca vre-o campanie de informare pentru cetatenii din afara tarii, ca acestia sa stie ca e nevoie sa se inregistreze pe CEC.

 9. Andrei says:

  Oare Maia urmareste dreptatea sau mai degraba vrea sa tulbure spiritele? Daca e sa analizam faptul ca a colectat sesizarile celor din diaspora dar a ezitat s ale depuna in termeni legai la CEC atunci mai degraba maia vrea o lovitura de stat si sa indemne diaspora dar si localnicii la niste proteste masive. O manipulare ieftina din care sper sa nu iasa victime poporul.

 10. realist says:

  Dupa cum vad, Maia se pretinde a fi mai desteapta decit observatorii europeni, decit SUA si decit Romania, care au recunoscut alegerile

 11. Vova says:

  Vă închipuiți ce act de eroism o făcut fumeia asta? tucmai se cacă pe ea de fericire că lumea înghite cotletele ei iar ea se folosec de oamenii naivi și se ceartă pentru o sucikă!

 12. Buric says:

  Apropo acum nu oare putem zice ca sunt niste plingeri cu realitate doar politica? Sau inversat vad ca tacaurile deja prin plingeri si nimic altceva, de ce sa nu vedem ca un stat furat de acesti oameni deja este atacat cu plingeri si eschivari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *