Gorbunțov declară că Usatâi ar urmări și acum să-l lichideze

Omul de afaceri  Gherman Gorbunțov, care a supraviețuit acum câțiva ani unui atentat la viața sa, sugerează că Renato Usatâi are și acum planuri să-l lichideze.

Gorbunțov a declarat într-un interviu la Publika TV că există deja dovezi incontestabile că toate declarațiile lui Usatâi referitor la participarea sa la dosare penale inițiate peste hotare sunt doar niște minciuni, la fel ca majoritatea declarațiilor acestuia.

„El se gândește cum să omoare până la urmă, eu mă gândesc cum să nu mă omoare”, a caracterizat Gorbunțov relațiile sale actuale cu Usatâi. El susține că Usatâi este un mincinos incurabil, care a ajuns deja să se încurce în propriile neadevăruri.

Una din cele mai recente minciuni este cea privind implicarea sa într-un dosar penal deschis peste hotare referitor la așa-zisa implicare a lui Vlad Plahotniuc în tentativa de omor  al lui Gorbunțov.

Omul de afaceri susține că există documente semnate de organele de anchetă române în care acestea neagă orice colaborare cu Usatâi, precum și faptul că l-ar fi determinat să ia legătura cu killerul Vitalie Proca. Mai mult, spune Gorbunțov, acest lucru este o încălcare gravă a legislației.

„Renato se încurcă întotdeauna în declarații. Doar în ultimele 2 luni a făcut declarații contradictorii. Schimbă depozițiile. Nu s-a pregătit, nu și-a făcut temele și minte din mers”, susține Gorbunțov, potrivit politics.md

Foto: captură video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *