Apropourile lui Vlad Plahotniuc la adresa Maiei Sandu și Andrei Năstase: populiştii şi aventurierii politici vor pierde

Noul președinte al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, a lansat în discursul săi de la Congresul VIII al formațiuni câteva apropouri indirecte la adresa liderului PAS, Maia Sandu, și al președintelui PPDA, Andrei Năstase, afirmând că populiștii și aventurierii politic nu au nici o șansă.

„Timpul pretinşilor eroi politici şi a aventurierilor a trecut. Deja azi PDM trebuie să se poziţioneze ca un partid care livrează rezultate concrete, ca un partid care duce lucrurile până la capăt, ca un partid  al acţiunii. Asta înseamnă să faci politică pentru oameni, şi nu să te dai în spectacol la televiziuni sau pe reţele de socializare, făcând-ul pe Vlad Ţepeş sau pe Albă ca Zăpada”, a declarat Plahotniuc.

Liderul PDM mai consideră, referindu-se la Maia Sandu și Andrei Năstase, că vor pierde populiştii şi aventurierii politici, cei care încă îşi imaginează că prin discursuri frumoase îi vor amăgi pe oameni, vor pierde cei, care s-au obişnuit să manipuleze cu oamenii pe la proteste violente sau pe reţele sociale.

Vlad Plahotniuc a declarat că pentru a câștiga alegerile parlamentare din 2018, PDM trebuie să se schimbe în mod radical şi să se adapteze la noile realități, deoarece oamenii sunt în căutarea unor noi politicieni cu noi stiluri de guvernare, pe care nemijlocit o sa-i voteze in următoarele exerciţii electorale.

Foto: aoam.md

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *