Doar 47 de oameni au donat pentru Jurnal TV! S-au strâns 216 USD din 800 de mii, cât cer patronii să le plătească telespectatorii lunar

Bloggerul Eugen Luchianiuc scrie pe blogul său că într-o săptămână de când patronii au decis închiderea Jurnal TV, anunțând o campanie de colectare de fonduri pentru „Televiziunea poporului”, au adunat pe o platformă online doar 216 USD, donați de 47 de persoane.

„De râsul găinilor și totodată în bătaie de joc față de zecile de „vedetuțe” lansate de JTV care acum foarte frumos i-au întors fundul acestui post de televiziune. 216 usd. Cam atât valorează tot fâsul JTV care cândva urma să fie o televiziune de știri calitativă. „Urma să fie”, scrie Luchianiuc.

Bloggerul mai notează că există mulți se „vaietă pe facebook că s-a închis JTV”, întrebând: „De ce nu donați bani ca să se strângă 800 de mii de euro ca vedetele de la JTV să aibă căsuța lor? Sau ați înțeles că ei merită exact atâta cât merită, adică aproape nimic?”

Foto: luchianiuc.com

5 Responses to Doar 47 de oameni au donat pentru Jurnal TV! S-au strâns 216 USD din 800 de mii, cât cer patronii să le plătească telespectatorii lunar

 1. Sorin says:

  Da la ce se asteapta dinsii ? Ca lumea sa sara in sus cu banii in mina si ma rog de primiti capika ca sa puteti mai departe sa faceti propaganda murdara.

 2. Liviu says:

  Este si normal ca oamenii nu vor sa doneze pentru niste Topi care sunt dati in cautare internationala si acuma mai cer si de la oameni bani.

 3. Adevarul says:

  Si acestea sunt toti cei care au achitat factura la lumina pe care o aduce JurnalTV in casele lor? 😀

 4. Oleg says:

  Cit de dureros le vine Topilor sa nu poata sa isi doneze milioanele direct cum o faceau pina acum.

 5. Dorian says:

  216 $ nu-s nici cele 5000 euro ce le primea Cheianu pentru a face emisiuni de batjocură la adresa pompierului decedat la datorie în încercarea de a salva viața oamenilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *