Val Butnaru a anunțat când se relansează Jurnal TV

Jurnalistul Val Butnaru a anunțat pe o rețea de socializare că Jurnal TV se va relansa la 5 martie, ora 14:00.

„În cadrul „Cabinetului din Umbră”, care va fi prima emisiune speciala din acea zi, voi răspunde la mai multe întrebări și nu numai. Vor urma ediții speciale ale emisiunilor: Acasă devreme, Popcorn show la Jurnal FM (o premiera!), Veranda, Știri, Ora expertizei, Ora de Ras!”, a scris Butnaru.

Amintim că, la 16 ianuarie a.c., Jurnal TV, care este deținut de controversatul om de afaceri Victor Țopa, și-a modificat esențial grilă de emisie, pretinzând că a fost silit să părăsească sediul Sky Tower, unde închiria spații. Sky Tower declara atunci că a reziliat contractul cu Jurnal Media Trust pentru datorii la chirie.

Recent, Andrei Năstase, liderul PDA și fin de cununie al lui Victor Țopa, a declarat într-o emisiune că Jurnal TV nu va mai fi finanțat de Țopa, ci va fi pe cont propriu.

Jurnal TV s-a lansat la 5 martie 2010 ca televiziune de știri. Ulterior, însă s-a transformat în televiziune tip generalist.

Foto: tvr.ro

4 Responses to Val Butnaru a anunțat când se relansează Jurnal TV

 1. miroslav says:

  si ce naiba a fost cu ei de s-au apucat sa ceara bani de la oameni mintind ca nu mai au bani, sau ca le pune cineva bete in roate? grila le-a ramas aceeasi, doar ca si-au schimbat sediul!

 2. Artur says:

  Toată afacerea asta cu o eventuală închidere a Jurnalului este o minciună crasă. Nimeni nu a vrut să-i preseze pe jurnaliștii de acolo și nimeni nu a vrut să le închidă gura.
  Butnaru singur a născocit o minciună pe care a înflorit-o cu scopul de a porni o campanie de victimizare.

 3. Teodor says:

  Au gasit Topii bani si deja se relanseaza Jurnalul, sau totusi aveau nevoie de putina victimizare si de a cocedia jurnalistii care nu fac propaganda?

 4. Daniel says:

  După ce Țopa a văzut ca cetățenii nu vor să doneze bani pentru Jurnal, Țopa observ că a decis din nou să finanțeze Jurnalul, pentru ca să îl ajute pe finul Andrei să ajungă în parlament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *