Acord de colaborare între partidul lui Dodon și cel al lui Putin

Liderul PSRM, Zinaida Greceanâi, și premierul rus, Dmitri Medvedev, liderul partidului de guvernământ din Rusia „Edinaia Rossia”, au semnat, ieri, la Moscova, un acord de colaborare între cele două formațiuni politice.

„Aș dori ca în cele din urmă aceste relații să se convertească în legături de prietenie mai moderne, deoarece, este evident că relațiile interguvernamentale după mai mulți parametri rămân în urma celor interpartinice“, a spus Medvedev, menționând că „Edinaia Rossia” este gata să aprofundeze cooperarea cu PSRM.

La rândul său, Zinaida Greceanâi a declarat că „politicieni temporari” vor eșua în încercările lor de a rupe legăturile moldo-ruse.

„Moldova a susținut în mod constant un parteneriat strategic cu Rusia, și nu sunt doar cuvinte goale. Noi credem în acest parteneriat și mergem activ pe această cale”, a declarat Greceanâi.

Liderul PSRM a mai spus că „poporul moldovenesc are nevoie de această cooperare lansată de președinții  Vladimir Putin și  Igor Dodon.

În cadrul consultărilor purtate între cei doi lideri de partide s-a convenit efectuarea schimbului de experiență și intensificarea cooperării între grupurile politice.

Foto: socialistii.md

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *