Modelul de țară pe care Plahotniuc și-l dorește în R. Moldova

Liderul PD, Vlad Plahotniuc, a felicitat laconic „prietenii noștri americani” cu ocazia Zilei Independenței, menționând că „SUA rămâne un model pentru noi”.

Plahotniuc a scris pe o rețea de socializare. „La mulți ani, prietenilor noștri americani! Mulțumesc Statelor Unite că au știut în ultimii ani să ne fie un bun prieten și susținător în reforme. SUA rămâne un model pentru noi, îmi doresc să avem voința, valorile și viziunea de a defini un vis moldovenesc, care să inspire în fiecare zi cetățenii! #MoldovaSuccesului #IndependenceDay”

Foto: pdm.md

7 Responses to Modelul de țară pe care Plahotniuc și-l dorește în R. Moldova

 1. Adevarul says:

  SUA este unul din cei mai mari parteneri al R.Moldova pe linga UE, ei de la independenta pina in prezent sustinand Moldova cu o suma colosala in jur de un miliard de $. Asa ca bafta lor si numai succese

 2. Andrei says:

  Nu e r[u model. Ba chiar bun – cred că rușii cînd văd tendințele lui Plahotniuc încep a fuma nervos și a-l trage pe Dodon de chică))

  • Serghei Burlacu says:

   SUA chiar nu demult a acordat Moldovei un ajutor de vreo 4 milione. Asa ca e normal sa vie cei de la conducere cu un mesaj de felicitare pentru SUA in asa zi importanta

 3. Arcadie says:

  Moldova are multe ce invata de la SUA atit la capitolul demcorate cit si la capitolul economie. Sper ca Plahotniuc va reusi sa implementeze bunele practici de la americani.

 4. Academic says:

  Doar un singur lucru va reuși 100% oligarhul Plahotniuc! Să îngenuncheze Moldova! Pe fanii lui de-al de “bardul” țigan Traian Vasilcău și ceilalți sigur că-i va plăti la timp!

 5. Academic says:

  Apropo, americanii au o mare experiență în lupta cu mafia. Foarte posibil, că pe Plahotniuc în viitor îl așteaptă închisoarea americană!

 6. Paulică says:

  O rudă îndepărtată de-a lui Taian Vasilcău ia prezic lui Plahotniuc casă de piatră în America. N-a precizat ce fel de casă. Posibil că închisoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *