A fost anunțat concursul pentru funcţia de director al TV „Moldova 1”

Consiliul de Observatori al Companiei publice „Teleradio-Moldova” (TRM) a anunţat concursul pentru funcţia de director al TV „Moldova 1”.

Participanţii la concurs vor prezenta, în termen de 15 zile de la publicarea anunţului în „Monitorul Oficial”, dosarele de participare, în formă scrisă, la sediul TRM. Actele prezentate în dosar vor fi expediate şi în format electronic. Detalii referitor la dosare și criteriile de eligibilitate – aici.

Dosarele de participare la concurs sunt înregistrate timp de 15 zile, între orele 09:00 – 12:30 şi 13:30-17:00, la sediul TRM, pe adresa: Chişinău, str. Mioriţa 1, Casa Radio, et. 5, bir. 505.

Mandatul de director al TV „Moldova 1” este de cinci ani.

Funcția de director al TV „Moldova 1” a rămas vacantă după anunțul de demisie a lui Mircea Surdu, făcut la sfârșitul lunii iunie a.c. Acesta și-a depus demisia, deșii mandatul îi expira în luna decembrie a.c. Consiliul de Observatori TRM a aprobat cererea de demisie depusă de Mircea Surdu la 5 iulie.  Ecaterina Stratan, șefa Departamentului știri și dezbateri de la „Moldova 1”, exercită interimatul funcției de director al TV „Moldova 1”.

Foto: trm.md

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *