Expert: alegerile prezidențiale de anul trecut din R. Moldova pot fi ANULATE

Recentul raport al Alianţei pentru Securitatea Democraţiei din cadrul German Marshall Fund poate servi drept probă concludentă într-un eventual proces de anulare a alegerilor prezidențiale din 2016, care au fost câștigate de pro-rusul Igor Dodon.

Afirmații în acest sens a făcut analistul politic Petru Bogatu în cadrul emisiunii „Cronica lui Bogatu”.

Amintim că, săptămâna trecută, Alianţa pentru Securitatea Democraţiei din cadrul German Marshall Fund a publicat un raport care demonstrează că Rusia s-ar fi amestecat în procesele electorale din cel puţin 27 de state, inclusiv R. Moldova, utilizând metode variate, precum atacuri cibernetice sau campanii de dezinformare.

„Acest raport e o probă nouă și concludentă în rechizitoriul ce urmează să i se facă lui Dodon în vederea anulării rezultatelor alegerilor prezidențiale din 2016. Unde mai pui că impactul accederii acestui intrus în jilțul prezidențial este de-a dreptul dezastruos”, menționează Petru Bogatu.

Foto: prime.md

3 Responses to Expert: alegerile prezidențiale de anul trecut din R. Moldova pot fi ANULATE

  1. Ilie says:

    Da eu sper că PD-ul săi pună capac individului Dodon, să ne scape de utopic așa cum ne-au scăpat de Rogozin

  2. Vova says:

    Tocmai de asta trebuie să stopăm propaganda rusească de pe teritoriul RM, al fel cuma încercast Plahotniuc să facă acest lucru!

  3. Grișa says:

    Apoi daca e așa treaba …hai cu totii sa ne lupta luptam cu toata aceasta propaganda ruseasca si dupa o sa vedeti cit de bine va fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *