Președintele Igor Dodon i-a adresat un mesaj lui Donald Trump

Președintele R. Moldova, Igor Dodon, a adresat un mesaj omologului său american, Donald Trump, un mesaj de comemorare și susținere pentru poporul american în legătură cu atentatele din SUA, produse acum 16 ani.

În mesajul său, Igor Dodon menționează că evenimentele de la 11 septembrie 2001 au scos în evidență adevărul că terorismul trebuie combătut în fiecare zi.

„Cu toate acestea, omenirea nu trebuie să cadă pradă urii, care răpește vieți și mutilează destine. În toți acești ani, R. Moldova și-a arătat solidaritatea cu poporul SUA, având convingerea că libertatea este cea mai importantă valoarea a omului și că rănile unei națiuni pot fi alinate doar prin ajutor reciproc și prin acțiune concretă împotriva celor care atentează la valorile sale”, se arată în mesajul lui Dodon.

Președintele R. Moldova a transmis în numele poporului moldovenesc și al său personal un mesaj de încredere și suport față de poporul american. El a mai menționat că „dramele și tragediile trebuie să ne solidarizeze, pentru că numai împreună le putem depăși pe cele mai dificile dintre ele”.

Un mesaj de comemorare și susținere pentru poporul american. Dramele și tragediile trebuie să ne solidarizeze, pentru că numai împreună le putem depăși pe cele mai dificile dintre ele.

Posted by Dodon Igor on Sunday, September 10, 2017

Foto: president.md

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *