Dodon și Plahotniuc și-au scos săbiile din teacă pentru ministerul Apărării

Președintele Igor Dodon a reacționat la anunțul lui Vlad Plahotniuc, conform căruia PD îl avansează pe Eugen Sturza, vicepreședintele PPE, la funcția de ministru al Apărării.

„Am cerut un militar profesionist, iar Guvernul îmi propune un băiat de granturi. Un „reformator” de birou”, a scris Dodon pe o rețea de socializare, menționând că nu va accepta o asemenea candidatură nici la prima înaintare, nici la a doua.

„Nu pot accepta o asemenea candidatură, deoarece este nu doar incompetentă în domeniul militar, dar are și o experiență dubioasă în cabinetele Filat și Leancă. Armata Națională așteaptă să fie condusă de o persoană bine pregătită și profesionistă, care cunoaște specificul managementului militar. Și eu îmi rezerv dreptul de a veni în curând cu o asemenea candidatură”, a scris Dodon pe o rețea de socializare.

Foto: captură video

2 Responses to Dodon și Plahotniuc și-au scos săbiile din teacă pentru ministerul Apărării

  1. Victor says:

    Minsterul Apărării este tare dorit de Kremlin, aici este interes real pentru a putea conduce puterea militară a statului. Trebuie să nui permitem lui Dodon să-și facă Jocul, să insistăm să treacă anume candidatul majorității pro-europene.

  2. Rustin says:

    Păi, de ce nu să și le scoată? Dacă Dodon are chef de joacă. Lui îi este indiferent de armata sta era clar demult, altfeel nu se rățoia așa cu candidatura asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *