Iurie Dârda a ieșit din PL și enunță verdictul: formațiunea este la final

După ce anterior a anunțat că renunță la calitatea de membru al fracțiunii Partidului Liberal, astăzi deputatul Iurie Dârda a anunțat că prăsește acest partid.

„Începând cu această sesiune parlamentară voi munci ca deputat independent. Decizia mea este de a nu mă mai implica în vreun partid politic, ci de a lucra în Parlament ca independenți, liber de orice înțelegeri politice și indicații, care nu întotdeauna reflectă interesul cetățenilor”, a menționat Iurie Dârda.

„După discuții cu mai mulți colegi, atât până la recentul anunț de ieșire din fracțiune, dar și după, am înțeles că mulți dintre ei înțeleg situația gravă în care se află PL, dar din păcate unii s-au resemnat și așteaptă pur și simplu „finalul”, care ar putea fi la alegerile din 2018”, a scris Dârda pe o rețea de socializare.

Problema PL este criza de idei și acțiuni politice, susține Iurie Dârda. În opinia lui, PL a ajuns în situația în care este atacat de partidele de la guvernare și neacceptat de partidele de opoziție în tabăra lor.

Deputatul consideră că PL este deja la final de drum și că în felul în care face politică nu va reuși nici măcar să se apropie de pragul de trecere în Parlament la viitoarele alegeri.

Dragi prieteni și colegi,Cu ocazia revenirii, astăzi, a deputaților în ședințele plenare, reiterez mesajul meu că renun…

Posted by Iurie DÂRDA on Wednesday, September 20, 2017

Foto: youtube.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *