Premierul Filip, recunoscător României

Premierul Pavel Filip și-a exprimat recunoștința pentru gestul României de a acorda R. Moldova tranșa finală, în sumă de cca 40 mil. de euro, din împrumutul românesc în valoare totală de 150 mil. de euro.

„Mulțumim României pentru transferarea ultimei tranșe din împrumutul de 150 de mil. de euro, acordat R. Moldova. Cooperarea cu România a fost și este una foarte strânsă și ea se bazează pe dezvoltarea unor proiecte concrete. Banii din împrumut vor fi utilizați pentru finanțarea reformelor pe care ni le-am propus pentru îmbunătățirea vieții cetățenilor”, a scris Pavel Filip pe o rețea de socializare.

Amintim că la 25 septembrie, România a virat pe contul Ministerului Finanțelor de la BNM suma de cca 40 mil. de euro. Acordul de împrumut de 150 mil. de euro a fost semnat între Guvernele R. Moldova și celui din România în octombrie 2015.

Foto: gov.md

One Response to Premierul Filip, recunoscător României

  1. Ilie says:

    România mereu a fost practic cel mai important partener al RM, eu sper mult ca actuala guvernare să nu-i dezamăgească pe cei de la București, ori ei nu doar suport financiar ne oferă, ei mai sunt și ambasadorul RM la UE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *