Cum Andrian Candu „controlează” justiția din R. Moldova

Spicherul Andrian Candu, vicepreședintele PD, respinge acuzațiile potrivit cărora partidul din care face parte și-ar fi subordinat justiția din R. Moldova. El a declarat la TVC21 că „să zici că PD sau Andrian Candu controlează justițiea este absurd”.

Pentru a deveni mai convingător, Candu a scos din buzunar telefonul său mobil și i-a propus moderatorului emisiunii, jurnalistul Gheorghe Gonța, să „răsfoiască” agenda telefonică și să se convingă că nu conține numerele de telefon ale judecătorilor și procurorilor.

„Singurul număr de telefon al vreunui judecător pe care îl am în telefon este cel al lui Mihai Poalelungi, președintele Curții Suprem de Justiție, cu care am vorbit de vreo două ori în virtutea atribuțiilor de serviciu”, a spus Andrian Candu.

Foto: captură video

2 Responses to Cum Andrian Candu „controlează” justiția din R. Moldova

  1. Dumitrița says:

    Eu nu inteleg pentru ce PD-ului care si asa incearca sa reformeze si eficientizeze justitia, le-ar trebui s ao mai si controleze? Sunt inventii a unor exponenti cu dosare care vor sa o faca pe victima pe cind sunt doar infractori ordinari.

  2. Arcadie says:

    Justitia a fost intradevar in captivitate, doar ca in captivitatea clanului mafiot Topa-Lucinschi https://www.youtube.com/watch?v=XFCkCs4l87Q

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *