„Revista Comunităților Românești” invită la colaborare

Ambasada României în R. Moldova a anunțat despre demararea proiectului inovativ „Revista Comunităților Românești”, un produs editorial care își propune sprijinirea mediului asociativ românesc din străinătate.

„Revista Comunităților Românești” este un proiect al Ministerului pentru Românii de Pretutindeni (MRP), care urmărește creșterea vizibilității în mediul online a activității asociațiilor românești, cu scopul promovării evenimentelor și proiectelor desfășurate de către acestea.

Produsul editorial își propune promovarea activităților asociațiilor românești și sprijinirea acestora pentru a crea noi conexiuni între entitățile mediului asociativ din afara granițelor țării, dar și pentru a-i invita să fie parteneri de dialog ai MRP.

„Revista Comunităților Românești” poate fi accesată aici și vă invită la colaborare. Cei interesați să participe la proiect pot transmite pe adresa de email informații cu privire la evenimentele pe care le desfășoară. Acestea vor fi prelucrate conform standardelor editoriale MRP și, ulterior, publicate.

Foto: mprp.gov.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *