Guvernul a rămas fără doi vicepremieri

Parlamentul a aprobat, în ședința plenară de astăzi, reducerea numărului de viceprim-miniștri. Revizuirea structurii conducerii Guvernului are loc în contextul reformei executivului.

Solicitarea a fost făcută la solicitarea premierului. Astfel, au fost lichidate funcțiile de viceprim-miniștri pentru economiei și infrastructurii și a celui de externe și integrare europeană.

Parlamentul a aprobat noua Lege cu privire la Guvern în iulie a.c.. Urmare a reorganizării Guvernului a fost redus numărul de ministere de la 16 la 9. Raționalizarea respectivă a avut la bază prioritățile de dezvoltare social-economică și angajamentele ce reies din procesul de integrare europeană.

Foto: jurnal.md

5 Responses to Guvernul a rămas fără doi vicepremieri

 1. Adevarul says:

  Nu contează cantitatea, contează eficiența, chiar dacă mie mi-a plăcut modul în care au activat ei, sunt sigur că ce de la Guvernare își doresc și mai mult, tind spre și mai mult. Așa că reforma administrativă este bine venită și deja aștept să văd cum va activa organul central al R.Moldova.

 2. Ecaterina says:

  S-au redus si ministerele au venit si rezultAtele in tAra, cit despre acesti doi Vice-miniștri, pot spune ca au înregistrat rezultate mari, daca S-a restabilit economia si S-a ajuns la un rezultat de 5%!!!
  Ce se face se face spre bine

 3. Oleg says:

  Si totusi vrem realizarea sau vicepriministri de la aceasta guvernare? Apropo asta nu e moftul lui Filip, e una din complecut de cerinte a UE-ului.

 4. Spencer says:

  Incopetenții trebuiesc dați afară imdeiat, mai ales când merge vorba de guvern, unde trebuie să lucreze oameni cu un nivel înalt de profesionalism.

 5. Andrei says:

  Ei ce… mare problema? Doar se vor economisi mai multi bani, ca oricum acestia ramin ca ministri si vor munci la fel de mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *