Viitorul ministru al Justiției: Plahotniuc – premier? De ce nu?

Alexandru Tănase, candidatul PD la funcția de ministru al Justiției, nu vede nicio problemă ca Vlad Plahotniuc, liderul democrat, să devină premier. Asta însă dacă Plahotniuc va avea sprijin parlamentar şi dacă funcţia de prim-ministru va deveni vacantă.

„Dl. Plahotniuc este liderul PD. Dacă această funcţie va fi vacantă (de premier) şi dl. Plahotniuc va obţine susţinerea necesară din partea Parlamentului el poate să devină prim-ministru. Eu nu văd niciun fel de restricţii în acest sens”, a declarat Alexandru Tănase la o emisiune al postului Impact TV, potrivit adevarul.md.

Alexandru Tănase susține că nu vede în general nicio problemă ca oricine să devină prim-ministru, dacă persoana respectivă va avea sprijin politic.

Anterior, presa a scris că la finele anului 2017, Plahotniuc ar fi urmat să preia funcția de premier. Liderul democrat a declarat că actualul prim-ministru, Pavel Filip, își va duce până la sfârșit mandatul.

Foto: captură video

5 Responses to Viitorul ministru al Justiției: Plahotniuc – premier? De ce nu?

 1. Boris says:

  Buna intrebare, de ce nu?! Un bun premier, in primul rind este un manager buna, iar din cite stiu eu, Plahotniuc are experienta la condus afaceri mari. Mai ales ca conduce si partisdul.

 2. Vova says:

  Da chiar, de ce nu ? Are omul capacități de a schimba lucrurile radical și pe neașteptate, cea ce uniii visează să fie așa, în rest doar tari în vorbe goale!

 3. andrei says:

  Toți speculau ca Plahotniuc va fi noul primministru, dar vedem că nu este chiar așa. Dar faptul că el are un plan de țară și se ocupă de bunăstarea cetățenilor ultima vreme, așa că Moldova va avea doar de câștigat chiar dacă așa va fi!

 4. Maxim says:

  Posibil va fi premier, dar eunu cred. Guvernarea ocupa prea mult timp, ceea ce nu are Plahotniuc.

 5. Stefan says:

  Daaaa ! Moldova va avea de cistigat inca o gaura de citeva miliarde in buget,daca le mai are.”Lupul se vrea paznic la oi”. Va avea el bine grija de ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *