Plahotniuc a făcut un anunț important

Liderul democrat, Vlad Plahotniuc, a anunțat pe o rețea de socializare că în Congresul SUA a fost înregistrată o rezoluție în favoarea R. Moldova.

„Documentul încurajează intensificarea parteneriatului nostru și întărește susținerea SUA pentru suveranitatea, independența și integritatea teritorială a țării noastre, precum și sprijinul pentru reformele pe care le facem”, a menționat liderul PD.

Vlad Plahotniuc le-a mulțumit congresmenilor americani Pete Olson și David Price pentru această inițiativă și toată încrederea pe care i-o acordă R. Moldova.

„Considerăm binevenită menţionarea într-un document oficial, înaintat legislativului american, a sprijinului SUA pentru integritatea teritorială a ţării noastre şi rezolvarea conflictului transnistrean, precum şi a dorinţei de intensificare a cooperării moldo-americane”, se menționează, totodată, într-un comunicat al PDM.

„Notăm, în acelaşi timp, că prietenii americani ai Moldovei sunt alături de ţara noastră în eforturile ei de consolidare a democraţiei, de dezvoltare economică, de continuare a reformelor, dar şi de creştere a securităţii energetice şi de protejare a spaţiului informaţional”, se mai arată în comunicat.

PDM și-a exprimat convingerea că rezoluţia va fi examinată şi va primi votul Camerei Reprezentanţilor din SUA.

Foto: aoam.md

3 Responses to Plahotniuc a făcut un anunț important

  1. Ion says:

    Asta demonstrează odată în plus că Plahotniuc are sprijin puternic la Washington !

  2. pumnal says:

    Plahotniuc nu arunca cuvintele si timpul pierdut in vint.

  3. Gicu says:

    AMERICANU…. VOR SA EA JARATIC CU MIINA MOLDOVEI….. NE INPING IN NISTE PEOBLEME CARE NUMAI MASO NII LOR STIU CE NE ASTEAPTA .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *