Andrian Candu a îndemnat studenții să-și lanseze afaceri și să lucreze acasă

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a încurajat studenții să-și lanseze afaceri și să lucreze acasă profitând de oportunitățile oferite de programele lansate în ultimii ani, la o lecție publică, susținută astăzi, la Universitatea Liberă Internațională din Moldova (ULIM).

Andrian Candu a vorbit despre economie și importanța pe care guvernarea o acordă dezvoltării afacerilor și atragerii investițiilor în țară.

Potrivit lui, în orice activitate este important să existe o planificare bună și obiective bine determinate.

„Criza din 2015 a fost depășită grație unei planificări foarte minuțioase a acțiunilor. Totodată, pentru o dezvoltare accelerată Parlamentul și Guvernul sunt axate pe modernizarea sistemului educațional, consolidarea statului de drept, asigurarea unei justiții independente și incoruptibile, susținerea agriculturii de performanță și a sectorului IT, precum și investiții în infrastructură”, a menționat spicherul.

Întâlnirile președintelui Parlamentului cu studenții se înscriu în campania de informare a tinerilor despre activitatea Legislativului și încurajarea implicării acestora în procesul decizional. Până acum Andrian Candu a avut o întâlnire cu studenții de la Universitatea de Stat Alecu Russo din Bălți, Universitatea de Stat din Moldova și Universitatea Tehnică a Moldovei.

Foto: parlament.md

3 Responses to Andrian Candu a îndemnat studenții să-și lanseze afaceri și să lucreze acasă

  1. timofei says:

    acuma abia incepe, dar sunt sigur ca peste inca un an sau doi, daca se pastreaza stabilitatea politica actuala, o sa fie destul de multi investitori, locuri de munca si evident studentii au sa aiba posibilitatea de a se angaja cu salarii decente in Moldova!

  2. Colea says:

    Daca mai des studentii si elevii vor avea discutii si in general intrevederi cu oameni veniti din afaceri, atunci la sigur din 10 studenti, 3 isi vor face afacderi.

  3. Ion says:

    Dacă vor vedea suport și sprijin de la stat la sigur tinerii vor alege să rămînă acasă în Mooldova decît să plece la munci negre peste hotare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *