Ambasadorul României: Moldova are șanse să redevină campionul Parteneriatului Estic

R. Moldova are șansa să redevină un campion al Parteneriatului Estic, dar aceasta presupune un angajament sporit, o mai mare responsabilitate și o seriozitate mai mare în implementarea legilor adoptate de parlament, dintre care unele sunt foarte bune, a declarat marți seara ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță, la Impact TV.

Pentru a redeveni campion al Parteneriatului Estic, R. Moldova trebuie să promoveze mai bine avantajele apropierii de UE în rândul cetățenilor, consideră el.

„UE nu reprezintă doar un slogan, un steag în spatele căruia te poți ascunde atunci când vrei să-ți promovezi interese politice, partinice sau de moment conjuncturale, ci reprezintă un ideal în care cu adevărat trebuie să crezi pentru că acest ideal atrage după sine un lucru esențial așteptat de către toți cetățenii R. Moldova: stabilitate și prosperitate”, a explicat Daniel Ioniță, potrivit IPN.

În aceeași intervenție televizată, ambasadorul român la Chișinău a declarat că relațiile dintre România și R. Moldova au o dinamică accentuată, sunt solide și se dezvoltă pe zi ce trece.

Foto: e-stireazilei.ro

2 Comments

  1. Fignea ce spune Ionita. Noi si asa stim ca Moldova a progresat in ultima perioada, ca de altfel UE nu ne mai sprijinea cu atitea bani.

  2. Nu că șansă. ea practic și este elevul cel mai bun! toți văd asta și toți știu. stați pe pace!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*