Ambasadorul SUA cheamă moldovenii să se mobilizeze împotriva inamicului nr.1 al RM

Ambasadorul SUA în Moldova, James Pettit, a lansat pe o rețea de socializare un mesaj de Ziua Internațională a Luptei Împotriva Corupției, îndemnând moldovenii să se alăture campaniei anticorupșie #MâiniCurate.

„Corupția este problema nr.1 în Moldova și afectează toate aspectele vieții noastre. Corupția este problema noastră, a tuturor, și fiecare dintre noi poate lupta împotriva ei. Alăturați-vă campaniei angajându-vă să luptați împotriva corupției, să-i rezistați și să nu fiți parte din ea. Distribuiți o fotografie cu hashtag-ul #MâiniCurate și inspirați-i și pe prietenii voștri, și nu doar, să lupte împotriva corupției în fiecare zi”, a menționat diplomatul american într-un spot.

Mai mult, Jamess Pettit a demonstrat că mâinile sale „sunt curate”. „Iar ale voastre?!”, întreabă în finalul spotului ambasadorul.

Foto: captură video

1 Comment

 1. Astazi, sambata, 09.12.2012, Ziua Internationala a Luptei impotriva Coruptiei, ma bucur nespus de mult, sa intalnesc un oficial strain la Chisinau, Ambasadorul SUA in Moldova Eccelenta Sa James Petit, demonstrand intr-un spot ca are si cere si de la ceilalti citez: “mani curate”. Felicitari!
  Ma alatur si eu la aceasta companie si la randul meu bucur si
  Eccelenta Sa, ca si eu am mani curate si fata curata, nu fac parte din ea si oficial, din 2005, la toate nivelurile si la 360°, cu inversunare si darzenie ma lupt cu ea, suferind tortura, rele tratamente inumane, odioase, oribile, degradate si foarte agravate.
  Rog Eccelenza Sa sa o tina tot asa si sa nu dea inapoi si daca are dorinta sa ma spigine. Anexez una din sutele de mii de scrisori adresate direct si personal inaltilor demnitari europeni la care nu am nici un raspuns.
  SCHEMA CRIMINALA EUROPEANA, TORTURA PSIHOLOGICA, TORTURA, RELE TRATAMENTE INUMANE, ODIOASE, ORIBILE, DEGRADATE, FOARTE AGRAVATE citez: “Tu sei zero non meriti la risposta, …mettono me per non farti parlare, …amo diventiamo cattivi, …o te ne vai, o te portiamo con la macchina, …chiamare l’ambulanza, …fare un TSO!”.

  Ambasadorului Extraordinar si Plenipotentiar
  al Republicii Moldova in Republica Italiana
  E.S. Stela Stingaci,
  Secretarului General al Natiunilor Unite
  E.S. Antònio Guterres,
  Secretarului General al Consiliului European
  E.S. Torbjorn Jagland,
  Directorului Organizatiei Mondiale a Sanatatii
  pe linga Organizatia Natiunilor Unite
  E.S. Nimal Siripala de Silva,
  Coordinatorului Rezident al ONU
  in Republica Moldova
  E.S. Dafina Gercheva,
  Coordinatorului Rezident al ONU in Romania
  E.S. Sandie Blanchet,
  Presedintelui Republicii Moldova
  E.S. Igor Dodon,
  Presedintelui PSRM
  E.S. Zinaida Greceanii,
  Ministrului Afacerilor Externe
  si Integrarii Europene
  E.S. Andrei Galbur,
  Oficiul Consiliului European in Republica Moldova
  E.S. Jose-Luis Herrero,
  Ambasadorului al Consiliului European
  in Republica Moldova
  E.S. Peter Michalko,
  Emisiunea “Alb&Negru” de la Unimedia Moldova
  E.S. Elena Robu,
  Directorului General
  al Agentiei Proprietatii Publice
  E.S. Tudor Capaci,
  Presedintelui Romaniei
  E.S. Klaus Iohannis,
  Ambasadorului Extraordinar si Plenipotentiar
  al Romaniei in Republica Italiana
  E.S. George Gabriel Bologan,
  Presedintelui Federatiei Ruse
  E.S. Vladimir Vladimirovich Putin,
  Ambasadorului Extraordinar si Plenipotentiar
  al Federatiei Ruse in Republica Italiana
  E.S. Sergey Razov,
  Cancelierei Federale a Germaniei
  E.S. Angela Merkel,
  Presedintelui Republicii Italia
  E.S. Sergio Mattarella,
  Presedintelui Emerit al Republicii Italia
  E.S. Giorgio Napolitano,
  Presedintelui Curtii Constitutionale
  E.S. Paolo Grossi,
  Presedintelui Consiliului de Stat
  E.S. Alessandro Pajno,
  Presedintelui Consiliului de Ministri
  E.S. Paolo Gentiloni,
  Ministrului Afacerilor Externe
  si Integrarii Europene
  E.S. Angelino Alfano,
  Presedintelui Senatului Republicii
  E.S. Pietro Grasso,
  Procurorului General
  de pe linga Inalta Curte de Casatie
  Doctor Pasquale Paolo Maria Ciccolo,
  Avocatului Studioului Legal Tortura,
  maltratamente inumane, odioase, oribile, degradate si foarte agravate
  Doctor Franco De Maria,
  Presedintelui Comunitatii Sfintului Egidio
  Profesor Marco Impagliazzo,
  Intiistatatorul Bisericii Catolice
  Sanctitatea Sa Papa Francesco,
  Presedintelui Departamentului
  pentru Relatiile Externe Bisericesti
  al Patriarhiei Moscovei cu Vaticanul
  Preafericitul Episcop de Zvenigorodsk Antoniy,
  Administratorului al Parohiilor
  Patriarhiei Moscovei in Italia
  Preafericitul Episcop de Bogorodsk Matvei
  de la comunitarul european Vladimir Grate,
  permis de sedere permanent in Italia,
  nr. de atestare 00000137302 din 03.06.2014,
  cu resedinta la Roma, cap.00153,
  Comunitatea Sfintului Egidio, Oameni di Pace,
  str. Dandolo, 10, tel. +393890521813,
  e-mail: roma.demnitate@pec.it

  Rog frumos, Eccelenta Sa, sa apere interesele statului si a cetatenilor Republicii Moldova in cadrul relatiilor externe, sa intervina cu profesionalizm, corectitudine si promtitudine in spriginul cetatenilor (Adresarea Presedintelui Republicii Moldova, Domnia Sa, Igor Dodon, catre Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene din 09.06.2017), cu respectarea prevederilor tratatelor internationale la care Republica Moldova face parte, dind dovada de dreptate, demnitate, dragoste, ajutor, adevar si responsabilitate pentru a pune capat coruptiei europene avansate, discriminarii absolute sporite, preferentelor personale, dispretului, odiului, rasizmului, torturei psihologice europene zilnice, torturei, rele tratamentelor inumane, odioase, oribile, degradate, agravate si a schemei criminale vechi europene “Tu sei zero non meriti la risposta, …mettono me per non farti parlare, …amo diventiamo cattivi, …o te ne vai, o te portiamo con la macchina, …chiamare l’ambulanza, …fare un TSO!!!”
  Sa invite Uniunea Europeana sa ramina credincioasa Valorilor Sale, sa anuleze legile vechi europene ideologic false, cu urmari foarte grave, dubioase si contrare Conventiei Europene pentru apararea drepturilor si a libertatilor fundamentale, sa fie capabila de a se adapta la Schimbare fara a abandona Principiile Sale, asigurind un viitor cit mai bun intr-o lume care este in permanenta schimbare, va rog.
  Tortura psihologica zilnica, tortura, rele tratamentele inumane, odioase, oribile, degradate, agravate “Tu sei zero non meriti la risposta, …mettono me per non farti parlare, …amo diventiamo cattivi, …o te ne vai, o te portiamo con la macchina, …chiamare l’ambulanza, …fare un TSO!!!” este un mare si vechi caz de coruptie europeana.
  Am ramas total dezamagit de marile cazuri de coruptie la nivel foarte inalt, citez:
  “…ti hanno fato un TSO al QUIRINALE, …ti hanno fato un TSO al MONTECITORIO, …hai rotto il ca..o, …chiamare l’ambulanza, …fare un TSO!!!”. (Se anexeaza)
  Uniunea Europeana are multe de facut, la ea acasa, prin gospodarie, pentru a atinge scopurile progresului, sa sa peptene, sa se ingrijasca, ca este foarte urita de tot. Va rog.
  Republica Moldova sa-i ceara Uniunii Europene sa nu calce strimb citez: “Tu sei zero non meriti la risposta, …mettono me per non farti parlare, …amo diventiamo cattivi, …o te ne vai, o te portiamo con la macchina, …chiamare l’ambulanza, …fare un TSO!!!”, sa-i intinda ambele mani pentru ajutor, s-o ajute sa se stapaneasca pe ambele picioare, sa-i arate calea cea dreapta si sa-i ceara nu cu forta nici cu tristeta ci cu binisorul si de buna voie sa nu abandoneze Principiile Sale, sa ramina credincioasa Valorilor Sale si sa respecte intocmai, fara nici o abatere, orice articol al Convetiei europene pentru apararea drepturilor omului si libertatilor fundamentale, in patrie, la ea acasa. (Se anexeaza) Va rog.
  Rog frumos Dna Ambasadoare sa insarcineze Consiliul European cu lucrul pe acasa pentru a pune capat de urgenta acestei vechi scheme criminale “Tu sei zero non meriti la risposta, …mettono me per non farti parlare, …amo diventiamo cattivi, …o te ne vai, o te portiamo con la macchina, …chiamare l’ambulanza, …fare un TSO!!!”, bine organizate, bine conduse si bine protejate.
  Republica Moldova sa preea mingea de fotbal la picior de la mijlocul terenului, rapid, cu atentie si cu mare grija (!!!), va rog, si s-o duca fulger in poarta Consiliului European, fiindca in fotbal conform regulamentului se joaca nu numai la o singura poarta, asa, cum o face nestingherit Consiliul European.
  Fara combaterea coruptiei dezvoltarea Uniunii Europene nu este posibila, trebuie sa avem o comunicare directa cu institutiile europene de la egal la egal, avem nevoie si de confirmarea Parlamentului European citez: “…Uniunea Europeana este si va ramine alaturi de cetatenii Republicii Moldova …”. Vrem fapte, si numai fapte, fapte bune, nu vorbe goale si desarte de la Tribuna Parlamentului European.
  Cetatenii Republicii Moldova nu sint acele oite miorite pe care Uniunea Europeana crede si le doreste sa le duca zilnic la macelar prin viclenie, minciuna, falsitate si cu forta.
  Unde sint adevaratele Valorile Democratice, Valori Europene, DREPTURILE OMULUI, DEMOCRATIA, LIBERTATEA, CULTURA EUROPEANA, EGALITATEA si FRATERNITATEA, aici in Uniunea Europeana, sa ma imbratisaz si eu cu ele si sa le pup dulce?
  De zeci de ani le caut aceste Valori Europene, Valori Democratice in patrie, la ea acasa, si nici pe la orizont nu se intrezaresc, numai vorba de elle, cu parere de rau, sint inlocuite, citez: “Tu sei zero non meriti la risposta, …mettono me per non farti parlare, …amo diventiamo cattivi, …o te ne vai, o te portiamo con la macchina, …chiamare l’ambulanza, …fare un TSO!!!”.
  De jur imprejur numai “ambulanta” ideologic falsa, dubioasa, odioasa, oribila, cu urmari foarte grave si contrare Valorilor si Principiilor Sale.
  La toate nivelurile si la 360° sintem tratati mereu, ca in “Tara lui Papuc”, cu autocratie, birocratie, ipocrizie, fatarnicie, aroganta, prepotenta, superbie, in continue agitatie, continue marmorata, continue critici, dispret, discriminare, minciuni, falsitate, “ambulanta”, vilolenta, agresiune, tortura, rele tratamente inumane, odioase, oribile, degradate, agravate si fara ca nimeni sa dea socoteala nimanui aici in Uniunea Europeana cum am apus mai sus ca in “Tara lui Papuc”.
  Schema este veche si functioneaza “minunat” ca in “Tara lui Papuc”, citez: “Tu sei zero non meriti la risposta, …mettono me per non farti parlare, …amo diventiamo cattivi, …o te ne vai, o te portiamo con la macchina, …chiamare l’ambulanza, …fare un TSO!!!”.
  Cerem sa fie investigata orice ilegalitate si ca cei responsabili di tortura psihologica, rele tratamente inumane, degradate, foarte agravate sa fie adusi in fata justitiei.
  Procesul de deteriorare a statului de drept si a standartelor democratice in Uniunea Europeana a inceput cu mult inainte, inca din 1978.
  Uniunea Europeana total s-a indepartat de Conventia Europeana pentru apararea drepturilor omului si a libertatilor fundamentale, oficial numai crede in Valorile Sale, in Principiile Sale si le-a abandonat, a refuzat total Schimbarea permanenta si asigurarea unui viitor cit mai bun intr-o lume noua si a adoptat “ambulanta” dubioasa, ideologic falsa, cu urmari foarte grave si contrare Valorilor Sale si Principiilor Sale.
  In loc sa incerce sa avanseze comunitatea europeana si cetatenii ei pe drumul prosperitatii, sanatatii si a fericirii au ales sa intareasca autocratia, birocratia, coruptia, preferentele de persoane, dispretul, discriminarea, odiul, si schema criminala “Tu sei zero non meriti la risposta, …mettono me per non farti parlare, …amo diventiamo cattivi, …o te ne vai, o te portiamo con la macchina, …chiamare l’ambulanza, …fare un TSO!!!”
  In ultimii ani Uniunea Europeana si-a intensificat intimidarile si hartuelile in adresa cetatenilor cu aceasta schema criminala de: tortura psihologica; rele tratamente inumane, degradate, foarte agravate; tortura odioasa, oribila, bine organizata, bine condusa si bine protejata. A respins intentionat Valorile Sale, Principiile Sale si le-a abandonat.

  Total dezamagit de Uiunea Eurapeana, totusi sper in redobandirea incredirii si ca schema criminale europeana “ambulanta” bine organizata, bine condusa si bine protejata va fi in curand anihilata, asa cum spune si Secreteria Dlui Napolitano citez: “Appena sarà possibile”.
  ACESTE VALORI: “Tu sei zero non meriti la risposta, …mettono me per non farti parlare, …amo diventiamo cattivi, …o te ne vai, o te portiamo con la macchina, …chiamare l’ambulanza, …fare un TSO!!!” nu fac parte dintr-o cultura europeana buna, sint total gresite, si intra in categoria di TORTURA PSIHOLOGICA ZILNICA EUROPEANA, care conform legii se pedepseste. Cerem sa fie investigata orice ilegaltate si cei responsabili sa fie adusi in fata justitiei.
  Cu TSO toate “nivelurile” si toate “gradele” stau bine ascunse in falsitate si nu putem avea raspuns la scrisori, accesul la institutiile locale, republicane si europene.
  Uficiul de Secreterie al Domnului Sergio Mattarella Presedintele Republicii Italiane mereu ne trateaza cu aceste cuvinte: “Non ti lo poso dare, …a settembre, …no lo so, …hai finito, …hai finito, …hai finito?” si de multe ori fara sa spuna ceva pune receptorul in furca, in 20″.
  Aceasta fraza zilnica “hai finito, …hai finito, …hai finito?” e o discriminare rasiala si sociala foarte agravata, nu face lauda, onoare si glorie Presedintelui Mattarella, nici Consiliului European, nici Institutiilor Uniunii Europene si nici Sanctitatii Sale Papa Francesco.
  Rog frumos Presedintele Republicii Italia Dnul Sergio Mattarella sa respecte cu demnitate de Presedinte Demnitatea Nationala Italiana, cu afectiune plina de voie buna, gingasie, duiosie si cu multa caldura, dragoste, iubire, atasament, eleganta, delicatete, gratie, suplete, tenuitate Constitutia Republicii Italiene si Juramantul de credinta fata de Italia din 03.02.2015, in Aula Montecitorio, orele 10:00 citez: “…osservare lealmente la Costituzione, …sarò l’arbitro imparziale, …il mio pensiero corre alle sperante e alle difficoltà dei cittadini…”, (anexeaz scrisoarea din 30.01.2017, Prot. PRE 15009, Felicitari pentru al 12-lea Presedinte, la doi ani de la alegere).
  Acord tacid se observa in patria democratiei si a libertatii intre Consiliul European, Parlamentul European, Uniunea Europeana si tortura psihologica, minciuna, falsitatea, dispretul, insultarea, odio, discriminarea, rasizmul, toleranta, violenta, agresiunea, tortura, maltratamente inumane, odioase, oribile, degradate se afla mereu in capul mesei, in Patrie, la ea acasa, in Uniunea Europeana. Rusine!
  Comisia Europeana pentru Drepturile Omului si Marea Camera nu ne raspunde la noile argumente si la dovada avocatului international Salvatore De Maria din 12.01.2010 citez: “…la decisione definitiva risale invece al 26 novembre 2007…”. (Se anexeaza)
  Nu avem nici un raspuns la aceasta dovada. Acestea sunt noile argumente la respingerea cererii nr. 22114/08 Grate c/Moldova CAMERA A PATRA, CEDH-LRou11.OR(CD2) SSI/SSIrgo, Strasburg 23 aprilie 2009, citez: “…inadmisibil,
  … cu mai mult de 6 luni de zile, …cererea a fost introdusa tardiv”.
  Nu intelegem deloc de ce CEDO si Marea Camera nu ne raspunde la aceasta dovada, la aceasta noutate, la acest argument, racomandate internationale:
  RA 873210276 IT din 10.05.2016,
  GRANDE SHAMBRE,
  RA 294236198 IT din 12.01.2011, CEDH.
  La acest argument, dupa o greva totala de foame si de sete de 142 ore in PIATA QUIRINALE si in fata PALATULUI QUIRINALE de la 12.01.2013 pana la 18.01.2013 (se anexeaza scrisoarea PRE 00311145/17.01.2013), pentru ca n-am acceptat, de trei ori, partialitatea falsa a dlui Napolitano, citez: “… tre giorni fa abbiamo inviato una lettera…”, 18.01.2013 am fost tarait de picioare in PIATA QUIRINALE in fata Presedintelui Napolitano si in fata Presedintelui Mattarella, apoi inchis, si a doua zi 19.01.2013 Botezul Domnului, flamind, setos, nedormit, traumat cu mainile prinse in usa, ud si inghetat purtat in fata judecatorului roman. (Se anexeaza).
  Rog frumos Dnul Napolitano sa-mi dea si mie o fotocopie a acelei scrisori, caci unde a trimis acea scrisoare nu putem avea accesul de cinci ani.
  Uficiul venetian al Consiliului Europei din luna mai nu ne raspunde la numarul de telefon 0413190860 pentru a avea informatii la scrisorile adresate Directorului Luisella Pavan-Wolfe, e-mail: venice.office@coe.int, profesionista mare in drepturile omului si ale democratiei(!). Preferente persoanale, discriminare absoluta, continuu, pe linie dreapta chiar si la ghiseul marilor specialisti europeni in drepturile omului si ale democratiei(!), rusine mare, si iarasi rusine, nu ne-am asteptat, cu parere de rau.
  Uniunea Europeana la moment: – nu este capabila de a se adapta la schimbare;
  – nu este capabila sa ramana credincioasa Valorilor Sale; – nu este capabila sa anuleze legile vechi europene ideologic false ale anilor ’70 (secolul trecut), cu urmari foarte grave, dubioase si contrare Valorilor si Principiilor Sale; – nu este capabila sa dea ascultare si sa respecte Principiile Sale – propria Conventie pentru apararea drepturilor si a libertatilor undamentale; – nu este capabila sa asigure un viitor cit mai bun intr-o lume care este in permanenta schimbare.
  Totul se bazeaza pe minciuna si falsitate anexez scrisoarea Consiliului Uniunii Europene, Secreteria Generale, Bruxelles, 19.12.2014, Rif. Ns.: 883, Egregio Signore Grate, citez: “La ringraziamo per la Sua lettera gentilmente ha voluto inviare al Consiglio dell’Unione europea. Vogliamo informarLa che l’abbiamo letta con grande interesse e abbiamo presso nota dei problemi sollevati”. Un raspuns plin de autocratie, birocratie, coruptie, ipocrizie, fatarnicie, minciuni, falsitate si nu se vede nici o schimbare. La sutele de mii de scrisori adresate direct si personal Segretarului General al Consiliului European Eccelenta Sa Torbjorn Jagland, Situl oficial Deputy Segretary General Mrs Gabriella Battaini-Dragoni; Contacte, PRIVATE OFFICE; Diirector pentru comunicatii, Deputy Segretary General Daniel Hotgen, Purtator de cuvant al Segretarului General si al Vice Segretaruli General, contacte e-mail: pressunit@coe.int daniel.holtgen@coe.int pana la moment nu am primit nici un raspuns, in afara de “The form information was sent successfully”.
  In continuare zilnic la toate nivelurile si la 360° se incalca: – dreptul persoanei vatamate de o autoritate publica; – libertatea de expresie;
  – dreptul la aparare si principiul accesului nediscriminatoriu la actul de justitie; – dreptul la sanatate initial cum am fost inainte de tortura;
  – dreptul accesul la institutiile locale, republicane, europene si raspuns la scrisori.
  Autocratia, birocratia, ipocrizia, coruptia, discriminarea, rasizmul, odiul, dispretul, preferentele personale, toleranta, tortura psihologica, tortura, rele tratamentele inumane, odioase, oribile, degradate, agravate si “ambulanta” e in plina activitate ca in “Tara lui Papuc”, serviciile segrete romane zilnic imi blochiaza trei adrese de posta electronica certificata elena.grate@pec.it, roma.demnitate@pec.it, vladimir.grate@yahoo.com, telefonul mobil +393890521813 si trimite dupa mine mereu “ambulanta” dubioasa, ideologic falsa, rusinoasa.
  Torturat deja de doua ori, desfigurat si sint totul umflat. Anexez scrisorile din 30.06.2016, 18.07.2016 inviate avocatului Franco De Maria, tel. 063729622, la care nu am nici un raspuns, de fiecare data cind il sun, secretara imi raspunde mereu cu minciunile si cu falsitate: “L’avvocato non c’è”. Sint ani de zile si mereu: “L’avvocato non c’è”. Ma dove è l’avvocato? Cortesemente chi mi po rispondere, ma dove è l’avvocato?
  Discriminare, odio, rasizm, dispret, preferente personale, toleranta totala si injustitie in justitie, ca in “Tara lui Papuc”.
  In ziua de 26.09.2016 la 10:43 am sunat la Secreteria particulara a Dlui Paolo Gentiloni, Ministrul de Externe, tel. 0636912012, 0636918238, ca de obicei m-am prezentat: “Vladimir Grate” si am cerut: “Cortesemente, Dottor Raffaele Trombetta, Capo di Gabinetto”, Secretara m-a intrbat: “Chi parla, …che devo annunciare, …mi poi dire la motivazione, … perché chiede di parlare con il Capo di Gabinetto, …per quale motivo?”, i-am raspus cu multa gingasie si demnitate: “Per avere le risposte alle tantissime lettere inviate direttamente e personalmente al Ministro Paolo Gentiloni, ultime lettere sono stati inviate via email pec: 01.03.2016, 30.06.2016, 18.07.2016”, mi s-a raspuns: “Attenda un’attimo, … un’attimo solo, …ti faccio parlare, …ti passo la telefonata, …ti l’ho passo subito”. Cu mare rabdare, lent la suparare si lent la vorba am asteptat aceasta clipa lunga de 125 de minute, la ora 12:53 Domnul Ministru Paolo Gentiloni a trimis dupa mine un echipaj “ambulanta”, in acel loc, Parcul Gerani, de unde am sunat. Echipajul s-a oprit la poarta din Strada Palmiro Togliatti, 25 m de mine, pentru ca am fost bine localizat, unde stateam, in care parte a parcului si pe care banca, s-au repezit fulger asupra mea, alergand, abea am reusit sa-mi strang scrisorile si sa ma indepartez de ei, de au ramas toti acei prezenti cu gurile cascate, in parc, in acel loc si la acea ora – ca in “Tara lui Papuc”.
  Cerem sa fie investigata si aceasta ilegalitate si ca cei responsabili sa fie adusi in fata justitiei.
  Asta este, de fapt, ceea ce noi o numim valorile democratice, valorile europene, drepturile omului, libertatea democratica, cultura democratica europeana, cautarea dreptatii, demnitate europeana si epizoadele de acest gen sint cu sutele, asternute pe hartie, in scris, intr-o mapa de 624 de foi. Trei telefoane si trei calculatoare rupte, sparte, blocate, faramate de cand incerc sa contactez acesti mari funzionari europeni, mari specialisti in democratie, libertate, egalitate, fraternitate si drepturile omului.
  Zilnic se incalca dreptul la libera exprimare!!!
  Rusine, rusine si iar rusine!!! Capabili numai sa-mi pricinuiasca suferinta, necaz, lacrimi si durere, nu sunt capabili sa rezolve problema, sunt oameni orgoliosi si nu sunt capabili de iubire adevarata, sunt infideli si nu stiu ce e aia dragoste curata. Asa zice Domnul: “Sa-l iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti”.
  Ei nu stiu nici, ca bucuria cea mare este nu in “a primi”, ci “in a darui” si Vladimir Grate zeci de ori a daruit cite ceva la toti acesti mari Oameni: si Dlui Pietro Grasso am daruit si s-a bucurat, si Dlui Napolitano am daruit si tot s-a bucurat si Dlui Mattarella am daruit citez: “Con molto tenero affetto al dolore del Presidente e Suoi famigliari…”, la care Dnul Presedinte mi-a raspuns prompt: “La ringrazio molto per le espressioni …che mi ha cortesemente inviato”.
  Am cerut respect si onoare reciproca de la acesti Oameni pentru ca asa spune Domnul cum i-am informat si mai inainte de sute de ori citez: “Con amore fraterno abbiate tenero affetto gli uni per gli altri”. Dnul Pietro Graso al patrulea an ma trateaza “…tu sei zero non meriti la risposta…”, Dnul Napolitano de cinci ani de zile tot cu “Appena sarà possibile”, Dna Anna Maria Monorchio, unul din cei mai apropiati a Dlui Mattarella al treilea an ma trateaza foarte dur “Non ti lo poso dare, …a settembre, …no lo so, …hai finito, …hai finito, …hai finito?”. Sanctitatea Sa Papa nu-mi raspunde la 52 de scrisori racomandate si sute de mii de emailuri.
  Rog frumos acesti Oameni sa creasca in dragoste fata de fratele sau cu demnitate, sa-l onoreze si sa-l rispecte si sa numai continue cu “ambulanta”, ca nu este frumos ceia ce ei fac si nici nu este placut Domnului si sa-mi raspunda la toate scrisorile nu cu forta, nici cu tristetea ci cu opere bune, de la inima, cu tot sufletul, cu demnitate, cu dreptate si adevar.

  Demnitatea este chipul omului. Demnitatea este un semn de noblete a omului. Demnitatea este valoarea suprema a Omului, a Natiunii, a Sanctitatii Sale Papa, a Uniunii Europene si a Secretarului General al Consiliului European.

  NU PUTEM SA NE PREFACEM, LA INFINIT, CEL PUTIN PE PARCURSUL ULTIMILIOR 10 ANI, CA NU VEDEM SI NU AUZIM CEEA CE SE INTIMPLA IN UNIUNEA EUROPEANA CIND COMUNITARUL CERE SA I SE RESPECTE DREPTURILE, ATUNCI, ZILNIC, LA TOT PASUL, LA TOATE NIVELURILE SI LA 360° ESTE TRATAT CU IGNORANTA, TOLERANTA, DISCRIMINARE, RASIZM, ODIO, DISPRET, TORTURA PSIHOLOGICA, TORTURA, MALTRATAMENTE INUMANE, ODIOASE, ORIBILE, DEGRADATE, SI FOARTE AGRAVATE citez: “Tu sei zero non meriti la risposta, …mettono me per non farti parlare, …amo diventiamo cattivi, …o te ne vai, o te portiamo con la macchina, …chiamare l’ambulanza, …fare un TSO!!!”.
  RUSINE FOARTE MARE CONSILIULUI EUROPEAN, CARE NU-MI RASPUNDE LA SUTELE DE MII DE SCRISORI DE 10 ANI DE ZILE, ADRESATE DIRECT SI PERSONAL SECRETARULUI GENERAL ECCELENTA SA TORBJORN JAGLAND, RESPONSABIL DE TORTURA PSIHOLOGICA, DE TORTURA, DE MALTRATAMENTE INUMANE, ODIOASE, ORIBILE, DEGRADATE SI FOARTE AGRAVATE!!!

  Din 2007 cer Uniunii Europene in continuu:
  – ACCES LA INSTITUTIILE PUBLICE LOCALE, GUVERNAMENTALE SI JURIDICE NU CU FORTA, NICI CU TRISTETA, CI CU BUNA VOINTA IN CONFORMITATE CU LEGEA!;
  – RESPECTAREA CONVENTIEI EUROPENE PENTRU APARAREA DREPTURILOR OMULUI SI LIBERTATILOR FUNDAMENTALE ADOPTATA LA ROMA O4.11.1950 (in vigoare din 03.09.1953), IN VIGOARE SI PENTRU REPUBLICA MOLDOVA
  la 01.02.1999:

  art. 2 Dreptul la viata!
  art. 3 Interzicerea torturei!
  art. 5 Dreptul la libertate si siguranta!
  art. 8 Dreptul la respectarea vietii private si de familie!
  art. 14 Interzicerea discriminarii!

  TORTURA PSIHOLOGICA ZILNICA SI SCHEMA CRIMINALA AU MIROS SI GUST CLAR POLITIC EUROPEAN FOARTE BINE PRONUNTAT, FAVORIZEAZA IMPINZIREA CORUPTIEI EUROPENE, DISCRIMINAREA, RASIZMUL, DISPRETUL, ODIUL SI TOLERANTA, CU ORICE PRET TREBUE CONBATUTE!
  JOS SCHEMA EUROPEANA CRIMINALE ZILNICA SI LA TOT PASUL, LA TOATE NIVELURILE SI LA 360° “…chiamare l’ambulanta, …fare un TSO!!!”, BINE ORGANIZATA, BINE CONDUSA SI BINE PROTEJATA! RUSINE MARE CONSILIULUI EUROPEAN! RUSINE SI IAR RUSINE! MARE RUSINE!
  Sloganul: “Tu sei zero non meriti la risposta, …mettono me per non farti parlare, …amo diventiamo cattivi, …o te ne vai, o te portiamo con la macchina, …chiamare l’ambulanza, …fare un TSO!!!” este fata reala la moment a Uniunii Europene si rugam frumos Secretarul General al Consiliului European Eccelenta Sa Torbjorn Jagland sa o igienizeze de urgenta.

  “Zece oameni care-si exprima parerea in public sunt mai puternici decit alte sute de mii care tac”. (Napoleone Bonaparte)

  Nimeni nu aude, nimeni nu vede si raspunsul din partea Consiliului European si ale Institutiilor Uniunii Europene intarzie demult, din aprilie 2008. (Se anexeaza)

  Rog frumos Consiliul european sa fie demn:
  a) de a verifica ca drepturile: la libera circulatie, exprimare, pentru un spatiu locativ, sanatate, instruire si ocuparea in cimpul muncii sa fie respectate; b) pentru a individualiza lacunele in politicile de anticoruptie nationale; c) sa incurajeze statele membre ale Uniunii europene sa intreprinda reforme legislative, institutionale si administrative necesare bazate pe principalele Conventii ale Consiliului european.

  Multumesc frumos Ambasadorului Republicii Moldova in Republica Italiana E.S. Stela Stingaci si Consilierului Adrian Popescu pentru audienta in ziua de 06.07.2017, 12:07, de 45 minute. “Asteptam raspuns de la autoritati” asa cum mi-a confirmat Sefa de Cancelarie dna Tatiana Mester- Balan. Si Ambasada Romaniei in Republica Italiana “asteapta raspuns de la autoritati”, protocol Nr. 1150 din 07.04.2015, citez: “…am semnalat institutiile italiene la care faceti referire, …pana in prezent nu s-a primit un raspuns din partea institutiilor italiene”.

  Scrisoarea este scrisa astazi, joi, 29 iunie 2017, pe 11 foi, in 32 copie si trimisa
  e-mail: italy@unric.org,information@icj-cij.org, info@who.int,esa@un.org,
  isdr-ny@un.org,youthenvoy@un.org,
  advocate@cultureactioneurope.org,
  md@undp.org, moldova24.info@gmail.com, secretariat@consiliuldepresa.md,
  redactie@unimedia.md, stela.stingaci@mfa.md, roma@mfa.md,alert.dio@coe.int,
  torbjorn.jagland@coe.int,
  Delegation-Moldova@eeas.europa.eu, webmaster.assembly@coe.int, assembly@coe.int,valeriu.ghiletchi@coe.int,
  valentina.buliga@coe.int,cm@coe.int,
  Pompidou.Group@coe.int,cptdoc@coe.int,
  echr@coe.int,echrpress@echrcoe.int, presscommissioner@coe.int,pressunit@coe.int,
  registration@eplo.int,daniel.holtgen@coe.int,
  commissionerHR.Comunication@coe.int, democracy@coe.int,violence@coe.int,
  combat.racism@coe.int, jeanpierre.Geiller@coe.int,social.charter@coe.int,
  media@coe.int,webmaster.local@coe.int,
  webmaster.greco@coe.int,
  venice@coe.int,venice.office@coe.int,
  protocollo.centrale@pec.quirinale.it,
  segreteria.generale@cortecostituzionale.mailcert.it, segreteria.napolitano@senato.it,
  giorgio.napolitano@senato.it,
  cds-servpresidenza@ga-cert.it,
  cds-segretariogensegrpart@ga-cert.it, segretariogenerale@giustiziaamministrativo.it,
  presidente@pec.governo.it,
  segreteria.ministro@cert.esteri.it,
  segretariogabinettopresidente@senato.it,
  info@santegidio.org,
  prot.pg.cassazione@giustiziacert.it,
  studiodimaria@tiscali.it,
  segretariusstatus@SDS.VA,
  rusembassy@libero.ru,
  s_caterina_roma@rambler.ru, romasannicola@mail.ru,
  postelle@bundeskanzlerin.de-mail, procetatean@presidency.ro,
  roma.segreteria@mae.ro,petitii@prm.md, psrm@socialistii.md,c.buga@prm.md,
  die@mfa.md,secdep@mfa.md,dccb@mfa.md, dcm@mfa.md,ddi@mfa.md,consdep@mfa.md

  La scrisoare se anexeaza sute de mii de scrisori adresate Secretarului General al Consiliului European E.S. Torbjorn Jagland, Presedintelui Consiliului European E.S. Donald Tusk, Presedintelui Parlamentului European E.S. Antonio Tajani, Presedintelui Comisiei Europene Jean-Claude Junker, Statului gazda Presedinte al Rebublicii Italia E.S. Giorgio Napolitano si E.S. Sergio Mattarella, Sanctitatea Sa Papa Benedetto XVI si Papa Francesco si altor Presedinti membri ai Uniunii Europene (se anexeaza) la care si Republica Moldova tinde sa se alipeasca.

  Cu suferinta, mare rabdare si speranta, profesor Vladimir Grate

  Se anexeaza o alta scrisoare:

  Al Presidente della Repubblica Italiana
  Sua Altezza Sergio Mattarella,
  posta elettronica, contatti,
  sito ufficiale http://www.quirinale.it
  dal Vladimir Grate, cittadinanza Romania,
  permesso di soggiorno permanente in Italia,
  nr. attestazione P 00000137302 del 03.06.2014, residente a Roma, cap. 00153,
  Comunità di Sant’Egidio, Genti di Pace,
  via Dandolo, 10, tel. 3890521813,
  e-mail: roma.demnitate@pec.it

  Cortesemente inviatemi una risposta positiva o negativa per la conferma dell’avvenuta messaggio, lettera del 03.08.2017,
  si allega:
  126 giorni di richiesta continua di confermare l’invio del 03.08.2017 e 60 giorni di errore continua sul sito ufficiale Presidenza della Repubblica Italiana http://www.quirinale.it cito: “Si è verificato un errore interno. La invitiamo a riprovare più tardi” (Si allega).
  Lettera del 30 ottobre 2017 alle 10:01, 10:04, 10:07, 10:09, 10:12, 10:14, 10:16, 15:21 accettata finalmente di nuovo alla Presidenza della Repubblica Italiana sito ufficiale http://www.quirinale.it cito: “La Sua missiva e stata correttamente inoltrata. Le sarà inviata a breve un e-mail per confermare l’invio. La conferma è essenziale ai fini della ricezione e trattazione della Sua missiva”.
  Caro Presidente della Repubblica Italiana Sua Eccellenza Sergio Mattarella, cortesemente, ne per forza, ne con tristezza, ma con dolcezza, benevolenza, dignità, disciplina, onore (articolo 54 della costituzione italiana) , onestà di cuore, nella Vostra sincerità, nella Vostra semplicità, con i fatti e nella verità inviatemi finalmente un e-mail per confermare l’invio della lettera del 22.03.2017. La conferma è essenziale ai fini della ricezione e trattazione della missiva.
  Questa lettera l’abbiamo rinviato centinaia di volte al Presidente della Repubblica, a tutti governanti e i giudici, ma non c’è nessuna risposta da nessuna parte.
  Non si può non comunicare, non si può amare solo con la voglia di amare, cito il Presidente della Repubblica Italiana Sergio Mattarella: “…osservare lealmente la Costituzione, …sarò l’arbitro imparziale, … il mio pensiero corre alle speranze e alle difficoltà dei cittadini, …” (Si allega).
  Per quale motivo non posso avere la conferma dell’invio della lettera del 03.08.2017 e quando posso avere le risposte alle centinaia di migliaia di lettere inviate direttamente e personalmente al Presidente della Repubblica Italiana Sua Altezza Sergio Mattarella?
  Martedi 08 agosto alle 11:12 ho chiamato il Capo Servizio dell’Ufficio della Presidenza della Repubblica Italiana responsabile Dottoressa Anna Maria Monorchio, tel. 0646992518 e mi ha detto: “La conferma non ti l’ho posso dare, … a settembre” e ha attaccato la linea telefonica in 35″.
  Lunedi, 04.09.2017 alle 14:26 al tel. 0646992518 mi ha risposto il Capo Servizio dell’Ufficio della Presidenza e gli ho detto: “Dottoressa Anna Maria Monorchio Vi ho chiamato come abbiamo stabilito (…a settembre), per inviarmi un e-mail, per confermare l’invio della lettera del 03.08.2017 sul sito ufficiale Presidenza della Repubblica Italiana http://www.quirinale.it” e mi ha risposto: “Non l’ho posso dare”, gli ho fato la domanda: “Per quale motivo?”, mi ha risposto: “No lo so” e dopo 1’32” la Dottoressa ha attaccato la linea telefonica.
  Questi continue errori interni: “Siamo spiacenti la Sua chiamata non può essere inoltrata, …la conferma non ti l’ho posso dare, … a settembre, … no lo so, …siamo spiacenti, la lettera non può essere inoltrata, …siamo spiacenti, operazione non valida, …errore durante la registrazione, …impossibile raggiungere il sito, …” e attaccare la linea telefonica, tel. 0646992518, Ufficio di Segreteria del Presidente della Repubblica Italiana – non fa Lode, Onore e Gloria al Presidente della Repubblica Sua Altezza Sergio Mattarella e contravviene, infrange, disattende le Vostre parole sul sito ufficiale Presidenza della Repubblica http://www.quirinale.it cito: “La libera stampa è il termometro della democrazia del nostro e degli altri paesi”.
  Caro Presidente della Repubblica Italiana Sergio Mattarella, cortesemente di intervenire e un po far riscaldare a mano “il termometro della democrazia”, per che;

  1. – la Patria della Democrazia non può più tollerare questi
  slittamenti sui valori democratici;
  2. – la Patria della Democrazia non può più tollerare questi
  slittamenti sui valori europei;
  3. – la Patria della Democrazia non può più tollerare questi
  slittamenti sul diritto dell’uomo;
  4. – la Patria della Democrazia non può più tollerare questi
  slittamenti sulla libertà democratica;
  5. – la Patria della Democrazia non può più tollerare questi
  slittamenti sulla cultura democratica europea;
  6. – la Patria della Democrazia non può più tollerare questi
  slittamenti sulla verifica dell’attendibilità;
  7. – la Patria della Democrazia non può più tollerare questi
  slittamenti sulla ricerca della verità;
  8. – la Patria della Democrazia non può più tollerare questi
  slittamenti sulla DIGNITA’ NAZIONALE ITALIANA.

  Con profondo rispetto Vladimir Grate

  Roma, 07.12.2017

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*