Anatol Șalaru scoate asul său politic din mânecă?

Ex-ministrul Apărării, Anatol Șalaru, demis zilele trecute de președintele Igor Dodon, a avut, joi, o întrevedere cu ex-președintele României, Traian Băsescu, liderul Partidului Mișcarea Populară, cu care a discutat despre situația politică din R. Moldova și necesitatea formării unui partid care să împiedice Rusia să transforme Moldova într-o enclavă a sa.

„Am avut un schimb de opinii despre situația politica din R. Moldova cu președintele Traian Băsescu. Împreună am trecut în revistă problemele apărute după alegerile prezidențiale din R. Moldova și necesitatea continuării drumului euro-atlantic. O temă abordată în cadrul discuțiilor a reprezentat-o necesitatea construirii unei noi structuri politice, dar și, reconstrucției instituționale a statului astfel încât să putem face față încercărilor Federației Ruse de a transforma Moldova într-o enclavă a sa”, a scris Anatol Șalaru pe o rețea de socializare.

Amintim că, până a fi demis, Traian Băsescu a criticat decizia Partidul Liberal de a-i retrage suportul politic ministrului Apărării, Anatol Șalaru. Analiștii politici de la Chișinău au anticipat o apropiere a lui Anatol Șalaru de Partidul Mișcarea Populară, condusă de Traian Băsescu.

Foto: fb.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*