Anatol Șalaru și-a luat rămas bun de la militarii Armatei Naționale: Plec cu fruntea sus…!

Ministrul Apărării Anatol Şalaru şi-a luat astăzi rămas bun de la corpul de comandă al Armatei Naţionale, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la sediul Ministerului Apărării.

Anatol Şalaru a menţionat că pentru el a fost o onoare să deţină funcţia de ministru al Apărării şi şi-a exprimat speranţa că proiectele lansate în perioada 2015-2016 vor avea continuitate.

„Domnilor ofiţeri, stimaţi prieteni, Vă asigur de tot respectul şi dragostea mea, şi vă promit că pentru mine, ca om politic, Armata Naţională va fi întotdeauna o prioritate absolută. Plec de-aici cu fruntea sus, mândru de Armata Naţională”, a scris, ulterior, Șalaru pe o rețea de socializare.

Anatol Șalaru a fost demis, ieri, prin decret prezidențial de Igor Dodon la solicitarea liderului PL – Mihai Ghimpu. Anterior, PL i-a retras lui Anatol Șalaru sprijinul politic în Guvern, motivând că acesta a făcut tentative de a dezbina PL. Anatol Şalaru a deţinut funcţia de ministru al Apărării în perioada 31 iulie 2015-27 decembrie 2016.

Foto: nato.int

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*