Anatol Șalaru vrea să reanimeze „copilul” său politic

Ministrul Apărării, Anatol Șalaru, prim-vicepreședintele Partidului Liberal, a declarat, aseară, la PRO TV Chișinău că nu intenționează să părăsească formațiunea politică, așa cum s-a vehiculat în ultima vreme în spațiul public.

„Nu vreau să plec din partidul în care eu sunt pe aceeași lungime de undă cu oamenii de acolo cu care împărtășim aceleași valori”, a spus Șalaru.

Anatol Șalaru recunoaște că, după alegerile prezidențiale, dreapta s-a prăbușit și tocmai din acest considerent, potrivit lui, Partidul Liberal are șansa să renască.

„Dacă membrii PL doresc ca partidul să rămână în formă și să crească atunci trebuie să convoace un Congres în jumătate de an pentru a face analize și să adopte decizii”, a spus vicepreședintele PL.

Anatol Șalaru a mai declarat că în timpul ce urmează va fi convocat consiliul partidului care va pune în discuție viitorul partidului.

Amintim că Anatol Șalaru a fondat în 1993 Partidul Reformei și a condus această formațiune până în 1997, după care conducerea a fost preluată de Mihai Ghimpu. În 2005, în cadrul celui de-al II-lea Congres al Partidului Reformei s-a decis schimbarea denumirii în Partidul Liberal. De atunci și până acum PL este condus de Mihai Ghimpu.

Foto: inprofunzime.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*