Andrei Năstase: Voi fi primarul tuturor

În primul său briefing susținut, Andrei Năstase, liderul PDA, care a obținut victorie în alegerile de duminică, a declarat că-și propune să devină primarul tuturor.

„Am obținut o victorie importantă. Cel mai important este că victoria a fost obținută de locuitorii capitalei. Aș vrea în acest moment să le mulțumesc tuturor celor care au ieșit la vot, indiferent cu cine au ales să voteze. Le mulțumesc celor care au pus umărul la victoria noastră. Am obținut o victorie importantă pentru Chișinău și pentru R. Moldova”, a declarat Andrei Năstase.

Năstase a mai spus că rezultatele alegerilor înseamnă punerea bazelor unei alianțe solide a forțelor proeuropene, antioligarhice în perspectiva alegerilor parlamentare.

„Trebuie să venim cu cea mai bună oferă și la alegerile parlamentare, să facem o figură frumoasă și să dăm o lovitură decisivă”, a declarat Andrei Năstase, citat de jurnal.md.

Amintim că în alegerile de duminică Andrei Năstase (PDA) a obținut 52,57% din voturi, iar contracandidatul acestuia, Ion Ceban (PSRM) – 47,43%. Rata de participare la alegeri a fost de 39,12%.

Foto: jurnal.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*