Apele s-au despărțit între Sandu și Năstase! A cui „rânză prezidențială” a fost mai mare?

Chiar dacă la începutul lunii august PLDM, PAS şi PDA aproape că jurau că vor avea un candidat comun la prezidențiale, astăzi a devenit clar că opoziției îi este în cot de doleanțele unei bune părți din electorat, care luni în șir le-au cerut, în special, Maiei Sandu și lui Andrei Năstase să meargă în alegeri cu un singur candidat. 

Anunțurile de azi ale PAS și PDA, potrivit cărora mâine își vor prezenta candidații la prezidențiale, asta însemnând că acestea vor avea proprii lor candidați, a fost ca un duș rece pentru cei care au așteptat ca cele două partide să emane un singur candidat.

Este greu spus a cui „rânză prezidențială” a fost mai mare, cert este că așteptările susținătorilor respectivelor partide au fost, într-un fel, trădate.

Șeful PLDM, Viorel Ciobotaru, a spus în acest context că mai aşteptă ca cei doi să se determine şi că se conduce în continuare de declaraţia semnată la începutul lunii august de cele trei partide. Cibotaru a spus că, cel mai probabil, unul dintre cei doi se va retrage pe parcurs în favoarea celuilalt. Cel mai probabil, nici Ciobotaru nu a crezut în cele spuse, iar Igor Boțan, unul dintre fondatorii Platformei Civice DA ar trage linia și ar spune: apele s-au despărțit!

Foto: jurnal.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*