„Arestatul” Igor Șeremet a spart tăcerea!

Fostul viceprimar de Bălți, Igor Șeremet, despre care fostul său șef, Renato Usatâi, a anunțat ieri că a fost reținut pe 72 de ore de CNA, a explicat pe o rețea de socializare în ce circumstanțe au apărut speculațiile despre „arestul” său.

„Reținerea mea pe 72 de ore este o informație falsă! Aproximativ la 17:20 am ieșit din sediul Procuraturii Anticorupție”, a scris Șeremet.

Potrivit lui, multiplele speculații au pornit de la un screen shot al unui mesaj formulat și expediat pe emoții de soția fostului viceprimar de Bălți.

Igor Șeremet a menționat că în decursul zilei de marți a „lucrat” împreună cu avocatul său și procurorul pe caz pe marginea „tuturor circumstanțelor invocate în actele procesual-penale”.

Fostul adjunct al lui Usatâi a mai menționat că este falsă informația precum că s-a „negociat” participarea sa în alegerile locale din mai a.c. în calitate de candidat independent.

„O declar cu toată răspunderea, căci în perioada aflării mele în sediul Procuraturii am lucrat pe dosar!”, a scris Șeremet. Acesta a mai adăugat că se va implica activ în toate măsurile procesuale demarate de Procuratura Anticorupție.

Precizăm că mai multe mass media au scris ieri că Igor Șeremet ar fi fost reținut pe 72 de ore de CNA. Tot, ieri procurorii anticorupţie, în cadrul unui dosar ce vizează trucarea unei licitații, au descins la Primăria Bălți de unde au ridicat acte și contracte de achiziţie a mai multor bunuri.

După o zi plină de măsuri pur procesuale pe marginea unei cauze penale, care paralel au fost efectuate și in incinta…

Posted by Igor Seremet on Tuesday, March 13, 2018

Foto: fb.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*