Au ȘTERS… granița de pe Prut! Iată cum le-a reușit acest lucru unei polițiste de frontieră din RM și unui polițist de frontieră din România

Polițista de frontieră Mihaela Hăbășescu și-a unit destinul cu Vlad Marosac, un polițist de frontieră din România. Cei doi și-au jurat, ieri, credință și iubire veșnică în fața ofițerului stării civile de la primăria Botoșani, România.

La eveniment au participat apropiații celor doi și colegii de serviciu. Evenimentul a fost unul special, deoarece ambii polițiști de frontieră au ales să poarte uniformă.

Dragostea celor doi a prins contur chiar de la prima vedere. Mihaela și Vlad s-au cunoscut acum doi ani, la 19 aprilie, ambii fiind parte a unei întâlniri de serviciu. Ea – agent principal Hăbășescu Mihaela, reprezentant al Sectorului Poliției de Frontieră Costești și El – agent-șef adjunct Marosac Vlad, reprezentant al Sectorului Poliției de Frontieră Stânca.

Mihaela Hăbășescu, în vârstă de 24 de ani, activează în Poliția de Frontieră din 2014, la funcția de subofițer superior al unității control al frontierei al SPF Costești al Direcției regionale Nord. Tânăra este absolventa Colegiului Național al Poliției de Frontieră din Ungheni. De baștină vine din satul Corlăteni, raionul Râșcani.

Foto: border.gov.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*