AUDIO. Înregistrarea care demonstrează că Usatâi l-a plătit din greu pe killerul Proca

Mai multe înregistrări ale convorbirilor telefonice care apar într-un clip video difuzat pe Youtube demonstrează că killerul Vitaie Proca a primit bani de l Renato Usatîi.

În una din aceste înregistrări discută Proca cu Valeriu Malarciuc, una din persoanele reținute acum două luni pentru tentativa de mituire a lui Proca ca să dea depoziții false.

Acesta îi spune killerului să soția sa se afișează prea mult că se laudă cu mașina nouă și scumpă. Proca susține însă că el a avut grijă ca soția și copiii să aibă de toate și că soția lui poate explica proveniența banilor prin faptul ă i-a primit de la părinți. În aceeași înregistrează, Proca și Malarciuc încep să se certe în privința banilor, ambii atribuindu-și meritele pentru banii primiți. Din discuția celor doi, se para că Tatei îi revin 40% din bani, iar lui Proca – 25%. Acesta spune că vrea să le asigure un viitor copiilor.

În altă înregistrare, Proca discută cu soția lui, Tata, despre un ceas scump, despre șuba acesteia pe care și-a procurat-o recent și care a costat-o o mie de euro sau dolari, da și despre o afacere legată de deschiderea unei companii de taxi.

Totul se leagă și mai mult, când Malarciuc depune depoziții în care vorbește despre înțelegerile avute, cum a primit prima sută de mii de euro în bancnote de câte 500, apoi apare Tata într-o imagine ținând o bancnotă de 500 de euro în mână.

Într-o altă înregistrare, soția lui David, despre care mama sa spune că e nevinovat, vorbește cu fratele său și menționează că acesta este vinovat de tot ce este învinuit și trebuie să poartă răspundere.

Democracy.md

*Înregistrarea conține limbaj licențios

Foto: fb.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*