AUDIO. Jurnal TV – umbrela procurorului Pântea, care l-a scos basma curată de hoțul în lege Bulgaru

Jurnal TV, postul de televiziune finanțat de oligarhul fugar Victor Țopa, îl acoperea pe fostul prim-adjunct al procurorului general Andrei Pântea, acuzat că ar fi fost omul hoțului în lege Grigore Caramalac (alias Bulgaru) în procuratură.

Despre aceasta povestește într-o discuție cu Renato Usatîi chiar avocata Țopilor, Ana Ursachi, care se plângea că a inițiat niște verificări în privința lui Pântea, dar nu a fost susținută de presa lui Țopa.

Mai mult, Pântea a telefonat-o și a recunoscut că are „oamenii lui” la Jurnal TV și a rugat-o să o lase în pace.

Anterior, presa a mai scris despre relațiile dintre Țopa și Caramalac și chiar despre o întrevedere dintre reprezentantul Țopilor, Andrei Năstase cu Caramalac la Moscova. Mai mult, în aceeași convorbire, Usatâi vorbește și despre legăturile dintre Țopi și raiderul nr.1 din spațiul CSI, Veaceslav Platon.

În discuția înregistrată de Ana Ursachi, Usatâi se laudă cum finanțează presa din Moldova precum Pro TV, RTR, Omega, dar și despre relațiile sale la Moscova cu unele personalități precum Sofia Rotaru, pe care o numește „babușka” și povestește cum cânta cu aceasta în Kremlin.

Politics.md

Foto: news.point.md

4 Comments

  1. Acum cred e clar de ce presa verde si cea a Topilor nu prezinta niciodata stirile ce sunt in defavoarea lui Usatii, banii fac minuni.

    • Aici e clar ca Jurnal TV sunt imoralisti, penibili, dar care o fac pe justitiarii 😀 Pacat de cetatenii care mai cred in ceea ce se reda pe Jurnal TV.

  2. Mai are cineva dubii ca Usatii are legaturi cu Pintea, Platon si multe alte personaje a lumii criminale?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*