Avertismentul lui Dodon

Președintele Igor Dodon le-a mulțumit susținătorilor săi, care în orașele Cahul, Anenii Noi și Bălți și-au manifestat sprijinul pentru președinte, au cerut alegeri anticipate, cerut demisia Guvernului și trecerea la regim forma de guvernare prezidențială.

„Începând cu ziua de astăzi, 24 septembrie, PSRM anunţă startul Campaniei Naţionale de colectare a semnăturilor în susţinerea trecerii la forma de guvernare prezidenţială în R. Moldova. Obiectivul PSRM este să colecteze cel puţin 70% din semnăturile cetăţenilor ţării cu drept de vot”, a scris Igor Dodon pe o rețea de socializare.

Potrivit lui Igor Dodon, dacă Parlamentul şi Guvernul vor refuza să îndeplinească voinţa poporului, aceasta urmează să fie îndeplinită de Preşedintele ales de popor.

Amintim că, azi, membri ai PSRM și simpatizanți ai acestui partid au desfășurat acțiuni de protest în orașele Bălți, Cahul și Anenii Noi. Protestatarii au scandat lozinci de susținere a Președintelui, au cerut demisia Guvernului și au pledat pentru alegeri parlamentare anticipate.

Foto: captură video

1 Comment

  1. Spriginul meu este catre Presedintele Republicii Moldova
    Eccelenta Sa Igor Dodon, catre alegeri anticipate si catre Republica Prezidentiala.

    Cu profund respect Grate Vladimir Ivanovici

    Roma, 24.09.2017, 18:00

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*