BAIE de titluri pentru Vlad FILAT

Partidul Liberal Democrat din Moldova a anunțat că încă o localitate din sudul țării i-a acordat liderului formațiunii titlul de „Cetățean de onoare”. Este vorba de satul Talmaza, raionul Ștefan Vodă.

Titlul i-a fost acordat lui Filat la 28 august, când localitatea și-a sărbătorit hramul. Amintim că, în aceeași zi, Filat a fost declarat „Cetățean de onoare” la Cucoara, raionul Cahul.

„Proiectele pe care le-am realizat împreună în satul Talmaza reprezintă doar un început bun, pe care trebuie să îl continuăm prin muncă, în aşa fel încât să avem în fiecare localitate drumuri, grădiniţe, şcoli, spitale, locuri de muncă bine plătite şi siguranţa zilei de mâine!”, a scris Vlad Filat pe pagina sa de pe Facebook.

Puterea.info precizează că, în iunie a.c., Filat a devenit cetățean de onoare al satului Hădărăuți, iar la începutul acestei luni – al comunei Pașcani. Anterior, ex-premierul Vlad Filat a fost declarat „Cetăţean de onoare” al localităţilor Ţarigrad și Cotul Morii. La sfârșitul anului 2013 a primit titlul de „Cetățean de onoare al raionului Criuleni”, iar în 2010 i-a fost conferit „Cetățean de onoare” al satului său natal – Lăpușna din raionul Hâncești. | PUTEREA.info 

Foto: pldm.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*