„Barterul” Maiei Sandu cu europenii. Dacă devine șef de stat, Moldova va accepta 30 de mii de imigranți sirieni?

„Triplul” candidat la funcția de președinte al R. Moldova, Maia Sandu ar fi avut o înțelegere cu cancelarul german Angela Merkel, ca să primească 30 de mii de imigranți sirieni în R. Moldova, în cazul în care va câștiga alegerile prezidențiale.

Cel puțin asta scrie portalul guralumii.md, potrivit căruia cancelarul german Angela Merkel, care nu a face față problemei imigranților sirieni, ar fi avut o înțelegere clară cu Maia Sandu.

Sursa notează că Merkel ar fi asigurat-o de sprijin în campanie pe Maia Sandu, iar în schimb,  dacă Maia ajunge șef de stat, va favoriza primirea în R. Moldova a 30 mii de refugiați musulmani pe fundalul unei crize demografice cu care se confruntă Moldova. Portalul menționează că Maia Sandu ar fi acceptat propunerea cancelarului german.

PAS nu a comentat, deocamdată, această situație.

De menționat că, săptămâna trecută, în presa și pe rețele sociale au apărut mai multe poze în care apare Maia Sandu cu mai mulți oficiali europeni de rang înalt care-și manifestau susținerea pentru candidatura sa la alegerile prezidențiale, fapt ce contravine legislației electorale. Aceste derogări de la legislație ale Maiei Sandu au fost sesizate la CEC de PSRM și un candidat independent.

Foto: Captură PRO TV Chișinău

6 Comments

  1. Când scrieţi “Cel puțin asta scrie portalul guralumii.md,”, înţeleg, că vreţi să păreţi credibili. Dar să cădeţi atît de jos(nic!!!). Cel puţin voi doriţi să păreţi (că nu sunteţi!, nu aveţi de unde) un portal obiectiv…

  2. Este o nebunie, vinde tara in asa hal.. Din ce sa ii hranesti pe astia? Si asa nu avem bani, inca sa mai hranim si 30.000 de sirieni.

    • …pentru cei care se ghindesc cum vor hrani sirienii, dati-va intii intrebarea, sirienii vor sa vina in saracia din Moldova? …ei cauta tari stabile, unde vor primi indemnizatii mari…la pasit nu va veni nimni, nu va speriati…articolul e doar imaginatia bogata a cuiva…

  3. Doamne ferește ce nebunie. Europenii nu stiu cum s alupte cu imigrantii dar maia vrea sa deschida usile larg pentru acestia?

  4. Uite câţi (tocmai TREI…) au căzut deja în plasa MINCIUNII… Vai de capul lor… dacă îl au…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*