Băsescu critică decizia PL de a-i retrage sprijinul politic ministrului Șalaru

Liderul Partidului Mișcarea Populară, ex-președintele român, Traian Băsescu, a declarat că retragerea de către Partidul Liberal a suportului politici ministrului Apărării, Anatol Șalaru, a fost o greșeală.

Băsescu a declarat, potrivit PRO TV Chișinău, că Șalaru e singurul ministrul care a avut curajul să-l înfrunte pe Dodon într-un fel sau altul.

„Este un om bine văzut și în mediul NATO, și în mediul european. De altfel dl. ministrul Șalaru s-a constituit tot timpul într-o garanție pentru orientarea pro-vest a R. Moldova”, a spus Băsescu.

Liderul PMP a declarat că Anatol Șalaru este mult prea important pentru R. Moldova ca să fie pusă problemei venirii acestuia într-un partid ca PMP.

Amintim că, aseară, Biroul Politic al PL i-a retras sprijinul politic ministrului Apărării, Anatol Șalaru în Guvernul Filip. Motivul invocat de conducerea PL a fost că Șalaru ar fi încercat să distrugă fracțiunea parlamentară a PL și să scindeze partidul. Mai mult, PL susține că Șalaru a avut acțiuni de PR orchestrate în comun cu Igor Dodon.

Foto: infopolitic.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*