Portalul UNIMEDIA a fost VÂNDUT!

UNIMEDIA, unul dintre cele mai importante portaluri de știri din Republica Moldova, și-a schimbat proprietarul. Despre aceasta a anunțat, miercuri, Compania Interact, care a deținut până acum portalul respectiv, transmite Puterea.info.

Portalul UNIMEDIA a fost preluat de SC „Miraza” SRL,deținută de jurnalistul Cristian Jardan.

Interact menționează că a semnat un contract de vânzare-cumpărare a portalului de știri UNIMEDIA, fără a preciza suma tranzacției.

Potrivit sursei citate, „SC „Miraza” SRL va păstra aceeași politică editorială și va dezvolta în continuare produsul pentru a-l face lider detașat în materie de știri on-line în R. Moldova.

Interact va dezvolta în continuare proiectele online Agora.md, Agenda.md și, parțial, PentruEA.md.

În comunicatul care a anunțat tranzacția se menționează SC „Miraza” SRL editează de șapte ani publicația „EXPRESUL”, un ziar regional distribuit în raioanele Ungheni, Călărași și Nisporeni. Cristian Jardan a activate anterior în calitate de reporter, apoi manager departament online a „Pro TV Chișinău” și redactor-șef web în cadrul „General Media Grup”.

Portalul de știri UNIMEDIA a fost lansat la 20 septembrie 2005. Resursa i-a avut ca fondatori pe Sergiu Galușca, Dumitru Ciorici, Tudor Darie și Vasile Galușca. Site-ul este vizitat, în medie, de cca 40-45 mii de vizitatori unici în fiecare zi.

Foto: unimedia.info

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*