Candu: Investițiile în sport și în infrastructură vor continua

O nouă pistă de atletism modernă a fost inaugurată sâmbătă, 5 mai, pe Stadionul Dinamo din capitală.  La inaugurare a participat speakerul Andrian Candu, care a dat asigurări că investițiile în sport și în infrastructura sportivă vor continua.

„Mă bucur că, împreună cu colegii din Parlament, am reușit să aprobăm toate legile necesare pentru ca să se realizeze acest proiect frumos de renovare a stadionului și să avem o pistă modernă. E un lucru bun și cu siguranță nu ne vom opri aici”, a spus Andrian Candu.

Speakerul a subliniat că proiectele de renovare și construcție a infrastructurii sportive vor continua și în următoarea perioadă. De asemenea, președintele Parlamentului a amintit în context despre cel mai mare proiect dezvoltat în Moldova în ultimele decenii – Arena Chișinău.

La 5 mai, Comisia de selectare a partenerului privat pentru proiectarea și construcția arenei polivalente de interes național s-a întrunit în cea de-a doua ședință și a aprobat Documentația standard necesară pentru lansarea și organizarea Concursului de selectare a dezvoltatorului.

Pista de atletism a stadionului Dinamo a fost renovată și modernizată în cadrul unui proiect susținut de Ministerul Afacerilor Interne, Comitetul Național Olimpic, Federația Națională de Atletism, cu suportul Parlamentului Republicii Moldova.

Foto: parlament.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*