Căutare nocturnă neobișnuită la frontieră! Bărbat cu probleme psihice, reîntors familiei

Un cetățean moldovean cu afecțiuni psihice care era anunțat în căutare de rudele acestuia a fost depistat în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Criva.

Bărbatul a fost declarat dispărut în seara zilei de 8 mai și depistat de polițiștii de frontieră în dimineața de 9 mai, în preajma gării feroviare din orașul Lipcani.

În context, Poliția de Frontieră precizează că la SPF Criva a parvenit solicitarea din partea IP Drepcăuți de a acorda ajutor în căutarea unui bărbat de 55 de ani, anunțat de rude ca dispărut de câteva ore.

Din informațiile preliminare s-a precizat că cetățeanul se află la evidența medicului psihiatru din localitatea Slobozia-Șirăuți.

Mai multe patrule ale Poliției de Frontieră au fost direcționate operativ pe diferite segmente de frontieră în vederea depistării persoanei în cauză. După o noapte de căutări, polițiștii de frontieră au descoperit bărbatul, care hoinărea în zona gării feroviare din orașul Lipcani.

Acesta a fost luat la sediul SPF Criva până la venirea reprezentantului poliției locale și anunțate rudele despre găsirea lui.

Foto: border.gov.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*